Deszk@ Digital: Debreceni Digitális Deszkafesztivál

Magyar Nemzet
-
 21.05.17 21:03Színpad

Olyan előadásokkal, színházi produkciókkal találkozhat a néző, amelyek különböző módon járják be a digitális és az online tér adta kreatív lehetőségeket.

9 kapcsolódó hír

Deszk@ Digital fesztivál – csak kivetítőről!

10perc.hu
-
 21.05.17 13:27Kultúra

A kortárs magyar dráma fesztiválját a debreceni Nagyerdei Stadionban rendezik meg május 26-tól, ahol a küzdőtérről pléden fekve, babzsákokon, vagy székeken ülve nézheti meg a közönség az online térbe készült előadásokat.

Májusban rajtol a DESZK@ Digital – A kortárs magyar drámákat felvonultató fesztivál

Színház.online
-
 21.05.17 11:02Színpad

Megnyitotta kapuit a Csokonai Színház. A pandémiára reflektáló Hamlet május 10-i előadása után, hamarosan a teátrum belső terei is látogathatók. Május 26-án rajtol a DESZK@ Digital, a kortárs magyar drámákat felvonultató fesztivál rendhagyó változata. 

Pünkösd után már nyitásra készülnek a hazai színházak is

MédiaKlikk
-
 21.05.17 16:20Vélemény

Már látogathatók a hazai agórák, művelődési házak és múzeumok, de hamarosan a teátrumok is megnyithatják kapuikat a nézők előtt. A biztonságos újranyitás részleteiről Cseke Péter, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház igazgatója tájékoztatta a nagyközönséget a Kossuth Rádió Napközben című műsorában.

Május 26-án rajtol a DESZK@ Digital

Debreceni Nap
-
 21.05.17 14:48Színpad

Megnyitotta kapuit a Csokonai Színház. A pandémiára reflektáló Hamlet május 10-i előadása után, hamarosan a teátrum belső terei is látogathatók. Május 26-án rajtol a DESZK@ Digital, a kortárs magyar drámákat felvonultató fesztivál rendhagyó változata.    Különös időszakot tudhatunk magunk mögött, ezért a Csokonai Színház…

Deszk@ Digital néven rendezik meg a kortárs magyar dráma fesztiválját

Zaol
-
 21.05.17 14:00Kultúra

A debreceni Nagyerdei Stadion gyepéről óriáskivetítőkön keresztül kísérhetik figyelemmel az idei Deszka Fesztiválra készült produkciókat az érdeklődők május 26-tól.

Deszk@ Digital fesztivál Debrecenben

kultura.hu
-
 21.05.17 11:55Színpad

Szokatlan színházi környezetben, a Nagyerdei Stadion gyepéről óriáskivetítőkön keresztül kísérhetik figyelemmel az idei Deszka Fesztiválra készült produkciókat az érdeklődők május 26-tól.

Fűre lépni szabad – Szokatlan helyszínről jelentkezik idén a Deszka Fesztivál

NullHatEgy
-
 21.05.17 11:33Színpad

Szokatlan színházi környezetben, a debreceni Nagyerdei Stadion gyepéről óriáskivetítőkön keresztül kísérhetik figyelemmel az idei Deszka Fesztiválra készült produkciókat az érdeklődők május 26-tól - jelentették be a szervezők hétfőn sajtótájékoztatón. Gemza Péter, a Csokonai Színház igazgatója azt mondta, "nem engedünk a vírusnak, a kényszer…

Fűre lépni szabad: a Nagyerdei Stadion gyepére költözik az idei DESZKA Fesztivál

Haon
-
 21.05.17 11:01Színpad

A Csokonai Színház kreatív megoldással: kertszínházzal, óriáskivetítőkkel rendezi meg a kortárs drámák 11. seregszemléjét.

Deszk@ Digital fesztivál a debreceni Nagyerdei Stadionban

Debreceni Nap
-
 21.05.17 09:36Megyei

Szokatlan színházi környezetben, a debreceni Nagyerdei Stadion gyepéről óriáskivetítőkön keresztül kísérhetik figyelemmel az idei Deszka Fesztiválra készült produkciókat az érdeklődők május 26-tól – jelentették be a szervezők hétfőn sajtótájékoztatón. Gemza Péter, a Csokonai Színház igazgatója azt mondta, “nem engedünk a vírusnak, a…