Hozzánk is megérkezett a Lidl Plus

Külföldön tavaly bukkant fel és szép sikereket ért el a Lidl Plus, a Lidl kedvezményeket és kuponokat biztosító szolgáltatása.

5 kapcsolódó hír

Újítás a magyar Lidltől - minden vásárlót érint

Napi.hu
-
 21.05.18 13:18Mobiltech

Mobilapplikációt indít a vevőknek a magyar a Lidl, amelyen keresztül kedvezményeket, digitális nyugtát kaphatnak az érintettek.

Itt a Lidl bejelentése: eddig még nem látott akciókat vezetnek be Magyarországon

Pénzcentrum
-
 21.05.18 15:30Életmód

Elindul a Lidl Plus, a Lidl Magyarország új digitális hűségprogramja. A mobilalkalmazás nem csak extra vásárlási előnyökhöz és kedvezményekhez juttatja a vásárlókat, de számos olyan hasznos funkciót is tartalmaz, mint a digitális nyugta, vagy a boltkereső, ami megmutatja, melyik Lidl áruház van nyitva hozzánk legközelebb.

A Lidl újításának köszönhetően még több kedvezményhez juthatsz vásárláskor

Nosalty
-
 21.05.18 19:17Életmód

Végre Magyarországra is megérkezett a Lidl Plus, amivel még több kedvezményt szerezhetsz a népszerű áruházlánc üzleteiben.

Újítás a magyar Lidltől – rengeteg embert érinthet

Nuus
-
 21.05.18 17:18Belföld

Mobilapplikációt indít a vevőknek a magyar a Lidl is.

Itt a Lidl Plus

Kiszámoló
-
 21.05.17 10:15Gazdaság

Külföldön már tavaly bevezetésre került a Lidl Plus, a Lidl kedvezményeket és kuponokat kínáló szolgáltatása. Minden jel szerint itthon is elindul a lehetőség, már megvan a weboldal (bár még el van dugva, sehol nincs rá link és a Google sem találja meg) és le is lehet tölteni az alkalmazást a mobiltelefonra. Sikerült regisztrálni is és generált is