Egyszerű többséggel is lehetnek eszközei egy új kormánynak – Tordai Bence és Berg Dániel vitáz…

Mandiner
-
 21.05.14 08:43Belföld

Ez a választás nem arról szól, hogy ki jut be a parlamentbe, mivel Tordai Bence és Kálmán Olga mindenképp ott lesz az ellenzék közös listáján – mondta Berg Dániel a második kerület baloldali jelöltjeinek vitáján a Partizánban.

4 kapcsolódó hír

Nem fogjuk démonizálni a dugóban ülő pasaréti anyukákat

Telex
-
 21.05.13 22:05Belföld

Berg Dániel és Tordai Bence között volt az első előválasztási vita a Partizánban, amelyre Kálmán Olga nem ment el. A Párbeszéd jelöltje országos politikáról, a momentumos alpolgármester helyi ügyekről beszélt elsősorban, de szó volt arról is, hogy mit tehet az új kormány kétharmados felhatalmazás nélkül.

Az alapjövedelmen koccantak össze a budai ellenzéki jelöltek az első előválasztási vitán

Mérce
-
 21.05.13 19:27Vélemény

A párbeszédes Tordai Bence, és a momentumos Berg Dániel csaptak össze a jelöltségért.

Ellenzéki előválasztás: Berg Dániel és Tordai Bence vitázott a Partizánon Kálmán Olga nélkül

Ittlakunk
-
 21.05.14 09:03Budapest 03. ker

Az utóbbi időben igen népszerűvé vált ellenzéki Partizán Youtube-csatorna képviselőjelölti vitákat rendez az ellenzéki előválasztás jelöltjei között. Az első vitán éppen a 4. számú egyéni választókerület jelöltjei, a Pasaréten élő II. kerületi alpolgármester Berg Dániel (Momentum) és a pesthidegkúti Tordai Bence (Párbeszéd) vettek…

„Ezt akármilyen eszközökkel, de vissza kell csinálnunk” – lezajlott az első előválasztási vita

HVG
-
 21.05.14 10:02Belföld

Ökölpacsi, a közös lista mindenek felett, nemcsak a kormányt, hanem a rendszert kell leváltani – ez történt a Partizán első előválasztási vitaestjén csütörtökön. Berg Dániel és Tordai Bence szinte egyáltalán nem vitatkozott, Kálmán Olga pedig kimentette magát.