Szokatlanul nyíltan beszélt a szorongással folytatott küzdelméről a magyar politikus

ATV
-
 21.05.12 19:19Belföld

Szakmai kerekasztal-beszélgetést tartottak a koronavírus mentális és lelki hatásairól. Ujhelyi István szakpszichológussal, mentálhigiénés szakemberrel, gyermekjogi szakértővel, valamint diákokkal beszélgetett.

5 kapcsolódó hír

Ujhelyi István pszichológushoz járt a koronavírus miatt

Mandiner
-
 21.05.13 08:03Belföld

Az MSZP-s politikus fel akarta hívni a figyelmet arra, hogy nem ciki segítséget kérni, illetve hogy nem mindenki tud megfelelő módon hozzáférni a mentálhigiénés szolgáltatásokhoz.

Szorongás - Ujhelyi: nem ciki segítséget kérni

Ez a lényeg
-
 21.05.12 13:33Életmód

Tavaly a járvány okozta bezártság miatti, sokgyermekes családapa szituációjában én is olyan élethelyzetbe kerültem, hogy a szorongásaim miatt szakemberhez fordultam - beszélt problémáiról az Mszp EP-képviselője.

Összeomlott a járvány miatt az Mszp-s politikus, pszichológusnak kellett kezelnie

Propeller
-
 21.05.13 10:35Belföld

Őszinte vallomással kezdte a koronavírus mentális hatásairól szóló kerekasztal-megbeszélést Ujhelyi István, az Mszp Ep-képviselője. "Tavaly a járvány okozta bezártság miatti, sokgyermekes családapa szituációjában én is olyan élethelyzetbe kerültem, hogy a szorongásaim miatt szakemberhez fordultam, és a segítő beszélgetéseknek…

Súlyos önvallomás – Pszichológus kezelte az ismert Mszp-s politikust: a járvány miatt borult ki

Blikk
-
 21.05.12 12:47Belföld

Súlyos önvallomással kezdte a koronavírus mentális hatásairól szóló kerekasztal-megbeszélést Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője.

Pszichológus kezelte az ismert Mszp-s politikust

Indirekt
-
 21.05.12 19:30Belföld

Súlyos önvallomással kezdte a koronavírus mentális hatásairól szóló kerekasztal-megbeszélést Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője, aki bevallotta, hogy a járvány miatt borult ki, s szorult pszichológus segítségére. „Tavaly a járvány okozta bezártság miatti, sokgyermekes családapa szituációjában én is olyan élethelyzetbe kerültem, hogy a…