Kezdődhetnek a munkálatok: hamarosan teljesen új arcot kap a Iv. kerületi Rózsa utca

Blikk
-
 21.05.11 15:39Belföld

Várhatóan június első felében elkezdődhet az újpesti Rózsa utca felújítása, miután a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a közbeszerzési eljárás nyertese, a Swietelsky Magyarország Kft. aláírta a vállalkozási szerződést - tájékoztatta a BKK kedden az MTI-t.

5 kapcsolódó hír

Jelentős szakaszához ért az újpesti Rózsa utca rekonstrukciója

Infostart
-
 21.05.11 19:57Belföld

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a közbeszerzési eljárás nyertese, a Swietelsky Magyarország Kft. aláírta a vállalkozási szerződést, így idén június első felében megkezdődhet a munka a IV. kerületi útszakaszon. A beruházásnak köszönhetően az Árpád út és Görgey Artúr út között a teljes burkolat megújul.

Kezdődik az újpesti csomópontok felújítása

Magyar Építők
-
 21.05.12 10:56Gazdaság

Aláírták a szerződést: a SWIETELSKY kivitelezésében június első felében elkezdődhet a IV. kerületi Rózsa utca felújítása.

Júniusban kezdődik a Rózsa utca felújtása

Ittlakunk
-
 21.05.11 13:44Budapest 04. ker

Várhatóan június első felében elkezdődhet az újpesti Rózsa utca felújítása, miután a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a közbeszerzési eljárás nyertese, a Swietelsky Magyarország Kft. aláírta a vállalkozási szerződést - írja a BKK.A felújítás során megújul a burkolat a Rózsa utca Árpád út és Görgey Artúr út közötti szakaszán, továbbá…

Kezdődhet a IV. kerületi Rózsa utca felújítási munkájának az előkészítése

ObjektívHír
-
 21.05.11 13:36[N/A]

Jelentős szakaszához ért az újpesti Rózsa utca rekonstrukciója: a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a közbeszerzési eljárás nyertese, a Swietelsky Magyarország Kft. aláírta a vállalkozási szerződést, így idén június első felében megkezdődhet a munka a IV. kerületi útszakaszon. A beruházásnak köszönhetően az Árpád út és Görgey Artúr út…