Pataky Attila elmondta, hogy szeretne meghalni

ATV
-
 21.05.11 04:40Belföld

Bár már a végrendeletét is megírta, és az is megfogalmazódott benne, hogyan szeretné befejezni az életét, az Edda frontembere reméli, hogy vár még rá „jó néhány tartalmas és boldog év”.

8 kapcsolódó hír

Pataky Attila tudja, mikor fog meghalni

Nap mint nap
-
 21.05.11 05:06Bulvár

Nap Mint Nap - Online Magazin Az Edda énekese, Pataky Attila az elmúlt időszakban elég sokat szerepelt a nyilvánosság előtt olyan témákkal, amelyeknek kevésbé van köze zenei munkásságához. Emlékezhetünk például arra, hogy Hajdú Péter műsorában bepillantást engedett élete olyan részeibe, amelyek eddig kevésbé voltak ismertek a…

Végrendeletet írt Pataky Attila, elárulta, mikor fog és hogyan akar meghalni

Ripost
-
 21.05.10 05:15Belföld

Nehéz éve volt Pataky Attilának. Átesett a koronavíruson, ami testileg-lelkileg olyannyira megviselte, hogy végrendeletet írt. Máig vannak enyhébb poszt-Covid tünetei, de úgy érzi, hamarosan újra a régi lesz.

Pataky Attila: egyedül akarok meghalni

Metropol
-
 21.05.10 04:40Bulvár

Betegsége után megfogalmazta a végakaratát az Edda frontembere. Átesett a koronavíruson, ami testileg-lelkileg megviselte, olyannyira, hogy végrendeletet írt.

Pataky Attila: Magányosan akarok meghalni

BorsOnline
-
 21.05.10 07:00Bulvár

Nehéz éve volt Pataky Attilának. Átesett a koronavíruson, ami testileg-lelkileg megviselte, olyannyira, hogy végrendeletet írt. Máig vannak enyhébb poszt-covid tünetei, de úgy érzi, hamarosan újra a régi lesz.

Pataky Attila megdöbbentő kijelentése: „Magányosan és félrevonultan szeretném örökre lehunyni a szemem”

Blikk
-
 21.05.10 20:07Bulvár

Miután átesett a koronavírus-fertőzésen, megfogalmazta a végakaratát Pataky Attila, aki mostanra pontosan tudja, hogyan szeretne elbúcsúzni, ha bekövetkezik a legrosszabb: az Edda frontembere azt mondja, egyedül szeretne meghalni, mert nem akar a családja terhére lenni.

Végrendeletet írt Pataky Attila

Origo
-
 21.05.10 08:35Bulvár

Elárulta, mikor fog és hogyan akar meghalni.