Jó hír az osztrák határon ingázóknak

vg.hu
-
 21.05.09 15:23Baleset-bűnügy

Nagy István agrárminiszter kezdeményezésére a hegyeshalmi kishatár átkelőhelyet csak magyar és osztrák állampolgárok használhatják.

11 kapcsolódó hír

Elesett az M7-es, de a több sztrádán is dugó van

Napi.hu
-
 21.05.10 08:44Baleset-bűnügy

Az M7-esen a főváros felé vezető irányba autózóknak 40-45 perces többlettel érdemes számolniuk.

Autósok, figyelem: baleset és biciklis túra is lassítja a haladást

Napi.hu
-
 21.05.08 15:50Baleset-bűnügy

A 3-as főúton, Mezőkövesd elkerülő szakaszán, a 136-os km-nél két személyautó balesete miatt félpályán halad a forgalom. Az M1-es autópályán Hegyeshalomnál, a kilépésre váró kamionsor 3 km, de a személyforgalom is jelentős várakozásra kényszerül az Útinform jelentése szerint.

Árokba hajtott egy kamion az M5-ös autópályán

Az M5-ös autópályán a főváros felé vezető oldalon, Újhartyán térségében a 46-os km-nél, egy kamion korábban az árokba hajtott. A műszaki mentést megkezdték, csak a belső sáv járható. Foto: Facebook

Jó hírt közölt az ingázók számára Nagy István

„Kezdeményeztem, hogy a Hegyeshalmi Kishatár átkelőhelyet csak a magyar és osztrák állampolgárok használhassák. A többieket az M1-es autópályán levő nemzetközi határátkelő felé terelik” – mondta közösségi oldalán a mosonmagyaróvári országgyűlési képviselő, agrárminiszter.

Összeütközött két autó az M1-esen, Lébénynél

Összeütközött két személyautó az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Lébény térségében, a 142-es kilométerszelvénynél. A baleset következtében az egyik gépkocsi az árokba borult. A helyszínre a győri és a lébényi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a járműveket.

Karambol Velencén

Hírpress
-
 21.05.09 11:36Baleset-bűnügy

Összeütközött két személyautó Velencén, a Vörösmarty utca és a VIII. utca kereszteződésében. A balesethez a pusztaszabolcsi hivatásos és a velencei önkéntes tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították az egyik autót. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Négyes karambol történt az M7-es főváros felé vezető oldalán

Feol
-
 21.05.10 07:44Baleset-bűnügy

A baleset a sztráda főváros felé vezető oldalán történt, a 13-as kilométerszelvénynél.

Ismét beállt a hegyeshalmi határ

A magyar-osztrák határon, az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál a kilépésre váró kocsisor 3 km-es. A várakozási idő több mint 1 óra. A pályával párhuzamos 1 főúti kis határnál is hasonló a helyzet. Aki teheti, Jánossomorja vagy Sopron határátkelők felé kerüljön. Forrás: Útinform

Gigadugók: balesetek miatt beálltak a fővárosba vezető autópályák

Indirekt
-
 21.05.10 08:38Baleset-bűnügy

Hétfő reggel nagyon sok baleset történt Budapesten és környékén. Az M7-es autópályán, a főváros irányába, Törökbálint térségében a 13-as km-nél több személyautó ütközött össze. A forgalom csak a leálló sávon halad, 7-8 km-es és a torlódás 40-45 perces az időveszteség. Az M3-as autópályán, a Budapest felé vezető oldalon Bag térségében a…

Baleset történt az M7-es autópályán Budapest irányába

Police
-
 21.05.10 07:36Baleset-bűnügy

Baleset történt az M7-es autópályán Budapest irányába Budapesti Rendőr-főkapitányság2021. 05. 10., h - 07:36 Négy autó ütközött; torlódásra kell számítani.

Pogányszentpéter és Nagykanizsa között borult fel a nagykanizsai autós

A 61-es számú főúton közlekedett személyautóval egy 38 éves nagykanizsai férfi május 9-én, vasárnap délután 17 óra 20 perckor Pogányszentpéter irányából Nagykanizsa felé. A 187-es kilométerszelvényben egy autó előzésébe kezdett, de figyelmetlensége miatt későn észlelte a járművét már előző, 65 éves férfi által vezetett motorkerékpárt. Az…