Hidegfront vonul át az országon sok széllel és kevés esővel

Agroinform
-
 21.05.05 05:34Időjárás

Fújni fog délnyugatról, fújni fog északnyugatról, csak esni nem akar majd rendesen. Újabb hidegfront érkezik szerdán, de előtte a hőmérséklet még szinte mindenütt 20 fok fölé emelkedik.

7 kapcsolódó hír

Még két hidegfront érkezik a héten mielőtt elkezdődik a felmelegedés

ATV
-
 21.05.05 08:03Időjárás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint szerdán újabb hidegfront éri el hazánkat, azt megelőzően azonban szinte mindenhol 20 fok fölé emelkedik a hőmérséklet.

Hidegfront után jön a kánikula: erre készülj a következő napokban

Life
-
 21.05.05 08:00Időjárás

Hidegfront vonul át ma hazánkon, kevés eső, de hatalmas szél várható. Pár nap múlva pedig akár már közel 30 fok is lehet. Mutatjuk részletesen! 

Porvihar, zuhanó hőmérséklet, viharos szél – így érkezett meg a hidegfront az országba

SzMo
-
 21.05.05 18:17Időjárás

Volt, ahol vastag faágakat tört le a szél, máshol egy buszmegállót is kidöntött. Budapestet 100 km/órás széllökéssel érte el a front.

Kapunk egy nyugodt napot az újabb hidegfront előtt

Kiderül
-
 21.05.06 05:09Időjárás

Bár sok felhő lesz az égen, és a szerdai hidegfront mögött több fokot hűlt az idő, ma már nem kell viharos széllökésekre készülnünk. Pénteken érkezik a soron következő hidegfront.

Itt a hidegfront! Hatalmas széllel tört be az országba!

MetKép
-
 21.05.05 14:13Időjárás

Megérkezett a hidegfront, viharos széllel, záporokkal! Sajnos ismét hidegfront érte el hazánk térségét, aminek következtében több fokkal visszaesik a csúcshőmérséklet, és a front vonalán viharos, erősen viharos szél várható!Egy tőlünk messze északon örvénylő ciklon hidegfrontja ér el ma hozzánk, amely mögött ismét hideg levegő árasztja el a…

Széllel bélelt szerda

met.hu
-
 21.05.04 18:23Időjárás

Fújni fog délnyugatról, fújni fog északnyugatról, csak esni nem akar majd rendesen... Újabb hidegfront érkezik szerdán,  de előtte a hőmérséklet még szinte mindenütt 20 fok fölé emelkedik.

Megkezdődött az almamoly imágók intenzív rajzása

Startlap
-
 21.05.05 09:33Időjárás

Május első napjait a fokozatos felmelegedés jellemezte. A nappali hőmérsékleti maximumok általában 16-20 Celsius fok körül mozogtak, éjszaka viszont gyakran lecsökkent a hőmérséklet 5-6 fok körüli szintre. Ennél magasabb csak borult és szeles éjszakákon alakult ki. Néhány milliméter eső szinte mindenhol esett, de a folyamatosan fújó szél ezt…