Belga rocksztár Kocsis Ágnes új filmjében

hirado.hu
-
 21.05.05 12:25Film

A film női főszereplője Lana Barić Arany Aréna-díjas horvát színésznő, a férfi főszereplőt, Andrást pedig Daan Stuyven belga rocksztár alakítja, aki DAAN nevű formációjával ismert szereplője az európai könnyűzenei életnek.

8 kapcsolódó hír

Nagy várakozás után megérkezett a magyar mozikba Kocsis Ágnes disztópikus filmdrámája, az ÉDEN

Noizz
-
 21.05.05 20:06Film

Nagy várakozás után végre mozikba kerül Kocsis Ágnes legújabb nagyjátékfilmje, az Éden. A film nagysikerű világpremierje tavaly a neves Rotterdam Nemzetközi Filmfesztiválon volt, de több mint egy évet kellett várni, hogy a nézők végre a mozivásznon is láthassák az alkotást.

Nagy várakozás után végre mozikban az ÉDEN!

Mozinéző
-
 21.05.05 21:39Film

Nagy várakozás után végre mozikba kerül Kocsis Ágnes legújabb nagyjátékfilmje, az Éden. A film nagysikerű világpremierje tavaly a neves Rotterdam Nemzetközi Filmfesztiválon volt, de több mint egy évet kellett várnia, hogy a nézők végre nagyvásznon láthassák a lélegzetelállító képi és hangi világú alkotást. A magyar-román-belga…

Aki mindenre allergiás, az vajon a szerelemre is az?

Index
-
 21.05.05 17:35Film

Megtekinthető az Éden: magyar–román–belga koprodukcióban.

Különös szerelmi történetet mutat be Kocsis Ágnes új filmje

Fidelio
-
 21.05.05 15:40Film

Május 27-én mutatják be Kocsis Ágnes Éden című, magyar-román-belga koprodukcióban készült új játékfilmjét, amelynek főszereplője egy harmincas évei végén járó nő, aki mindenre allergiás, ami a modern világgal jár, ezért teljes elszigeteltségben él.

Mozikban az ÉDEN – Kocsis Ágnes új filmje

Színház.online
-
 21.05.05 09:11Film

Lana Barić, Daan Stuyven, Bocskor Salló Lóránt, Roberti Maja, Makranczi Zalán, Kardos Róbert főszereplésével, nagy várakozás után végre mozikba kerül Kocsis Ágnes legújabb nagyjátékfilmje, az Éden.

Május végén érkezik a magyar mozikba a mindenre allergiás nő

Origo
-
 21.05.06 09:28Film

Kocsis Ágnes új filmje egy önkaranténban élő nőről szól, aki allergiás a modern világra.

Május végén kerül a magyar mozikba Kocsis Ágnes Éden című filmje

kultura.hu
-
 21.05.05 12:45Film

Május 27-én kerül a mozikba Kocsis Ágnes Éden című, magyar–román–belga koprodukcióban készült játékfilmje, amelynek főszereplője egy harmincas évei végén járó nő, aki mindenre allergiás, ami a modern világgal jár, ezért teljes elszigeteltségben él.