Az 5 legborzalmasabb Star Wars mű, ami ezer évig emészt

GameStar
-
 21.05.04 21:11Film

Szereted a Star Wars univerzumot, de elkerülnéd a veszélyes pontokat? Van itt film, játék és könyv is, amit csak kínzásra tudunk ajánlani.

7 kapcsolódó hír

May the force be with you! – Ma van a nemzetközi Star Wars nap

ridikul.hu
-
 21.05.04 11:21Kultúra

Május 4. a hivatalos Star Wars nap, az univerzum rajongóinak örömünnepe.

Az Erő legyen ma veled - és ezek a könyvek!

Könyves Magazin
-
 21.05.04 11:22Könyv

Május negyedike a hivatalos nemzetközi Star Wars-nap. A dátum a filmekből szállóigévé váló áldás angol eredetijéből ered. A “May the Force be with you!” eleje kiejtés szerint május 4-nek is érthető. Ennek alkalmából ajánlunk három könyvet a mai napra.

A padawan, aki Erő-szakra jelentkezett, avagy éljen május negyedike is!

Behír
-
 21.05.04 18:40Kultúra

May the 4th be with you! - hangzik angolul a híres köszöntés, amely természetesen a nemzetközi Star Wars napot jelöli. A következőkben a világmindenség talán leghíresebb sagájához kapcsolódó, többnyire sajátosan magyar tévedésekről esik szó.

Ma a Star Wars rajongók ünnepelhetnek!

Divatmagazin
-
 21.05.04 07:37Kultúra

Május 4-én ünneplik a rajongók a nemzetközi Star Wars napot. Hogy miért pont ma? “Az erő legyen veled” és a “Május negyedike legyen veled” mondatok angolra fordítva hangzásban meglehetősen hasonlít egymáshoz, így ez a szójáték vezetett a Star Wars nap dátumának kiválasztásához is. Az ehhez kkötődő „May the Force Be with You”…

Nem lehetett baj a matekérettségivel, hiszen ma van a nemzetközi Star Wars-nap

HVG
-
 21.05.04 15:26Életmód

Jó, ennek a kettőnek semmi köze nincs egymáshoz, de a május 4-ének is több köze van Margaret Thatcherhöz, mint Obi Wan Kenobihoz.

47 dolog, amit biztosan nem tudtál a Star Wars-filmekről

Startlap
-
 21.05.04 19:18Bulvár

A Star Wars-nap alkalmából összegyűjtöttük a 47 legérdekesebb tényt a kedvenc filmjeidről és sorozataidról – ha legalább 35-öt már ismersz, az Erő tényleg veled van.

Szele Tamás: Anyák után, Darth Vader előtt

Huppa
-
 21.05.03 13:39Vélemény

Kicsit sok a jeles nap mostanság, május elseje, ugye, a kocsmanyitás nemzeti és munka nemzetközi ünnepe idén, másodika anyák napja, harmadika pedig a sajtószabadság világnapja. Ígérem, holnap már csak kedd lesz, illetve mégsem, holnap a Star Wars napja van, mert „may the Force be with You”, vagyis „Május negyedikén találkozunk”.…