Kihirdették az idei Városmajori Színházi Szemle programját

Femcafe
-
 21.05.05 06:49Életmód

Az elmúlt év hat legjobb nem budapesti, szórakoztató, ám magas művészi igénnyel színpadra állított darabját tekintheti meg a közönség.

6 kapcsolódó hír

Tíz előadás versenyben

Magyar Szó
-
 21.05.05 12:02Kultúra

A Sterija Játékokat, a legnagyobb szerbiai színházi fesztivált, 66. alkalommal rendezik meg június 18-ától 26-áig az újvidéki Szerb Nemzeti Színház (SNP) színpadán. A versenyprogramban 

Izgalmas előadásokat ígér a Városmajori Színházi Szemle

Fidelio
-
 21.05.05 11:05Színpad

Hat előadás kapott helyet a Városmajori Színházi Szemle versenyprogramjában. A könnyed, de minőségi szórakozást ígérő produkciók augusztus 25. és szeptember 9. között mutatkoznak be a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

Kihirdették a Városmajori Színházi Szemle versenyprogramját

SzínházOrg
-
 21.05.05 07:37Színpad

A versenyprogramban hat előadás kapott helyet. A vidéki és határon túli produkciókat augusztus 25-től láthatja a Városmajori Szabadtéri Színpadon a közönség. A programban szerepel a nagyváradi, a budaörsi, a miskolci és a szabadkai színház előadása, az újvidéki és a szegedi színház közös produkciója, valamint a szombathelyi színház…

Alföldi Róbert rendezése és Pintér Béla darabja is ott lesz a Városmajori Színpadon

HVG
-
 21.05.04 18:00Színpad

Augusztus végétől szeptember elejéig, élőben rendezik meg a Városmajori Színházi Szemlét, amelyen hat „szórakoztató, mégis magas művészi igénnyel színre vitt előadás” lesz látható.

Kihirdették az idei Városmajori Színházi Szemle versenyprogramját

Színház.online
-
 21.05.04 15:16Színpad

Kihirdették az idei Városmajori Színházi Szemle versenyprogramját, amelynek keretében idén újabb hat város hat legjobb zenés, szórakoztató előadását tekinthetik meg az érdeklődők. Az előadásokat Zakariás Zalán, Alföldi Róbert, Mezei Zoltán, Keresztes Attila, Szabó Máté és Mohácsi János rendezték.

Kihirdették a 2021-es Városmajor Színházi Szemle versenyprogramját

kultura.hu
-
 21.05.04 13:03Színpad

Az elmúlt év hat legjobb nem budapesti, szórakoztató, mégis magas művészi igénnyel színre vitt előadása lesz látható az idei szemle versenyprogramjában.