A férfiak mentális egészségére is hatással van a negatív testkép

Liner
-
 21.05.05 05:31Életmód

Egy friss kutatás eredményei szerint az Egyesült Királyságban élő férfiak csaknem fele küzd negatív tesképpel, amely a mentális egészségüket is befolyásolja.

5 kapcsolódó hír

444.hu: a Pfizer látványos számokat produkál az antitest-teszteken, de a kínai vakcinával oltott időseknél több negatív e…

SzMo
-
 21.05.04 10:45Belföld

A lap arra kérte az olvasóit, hogy ha végeztetnek antitest-tesztet, küldjék el annak az eredményét. Eddig több mint 500 érkezett hozzájuk, most közöltek egy összegzést ezekből.

COVID-oltás: van, akinél nincs kimutatható antitest

HáziPatika
-
 21.05.04 16:07Egészség

A második oltás beadása után 2-4 héttel sem mindenkinél termelődik elegendő koronavírus elleni antitest. A negatív eredményt produkálók között pedig messze a kínai vakcinával oltottak vannak a legtöbben.

Az antitestteszteken a Pfizer látványos számokat produkál, a kínai oltás utáni negatív eredményekből kaptuk a legtöbbet

Hallgassa meg a legfrissebb híreket, tényleg csak pár perc! A közélet, gazdaság aktuális híreiről, a társadalmat érintő változásokról röviden szól a friss hírek podcastunk.

A légszennyezettség negatívan befolyásolja az idősebb férfiak agyműködését

Qubit
-
 21.05.04 12:36Tudomány

Egy amerikai-kínai kutatócsoport 1000 Bostonban élő idősebb fehér férfi többféle kognitív tesztben produkált eredményeit és a lakóhelyük légszennyezettségének adatait vetette egybe.