Müller Cecília reagált a WHO Sinopharm-mal kapcsolatos kétségeire

ATV
-
 21.05.04 12:12Belföld

Az operatív törzs keddi tájékoztatójából kiderült, hogy kétszázezer adag orosz vakcinára is megnyílik az időpontfoglalás lehetősége, de most SMS-ben értesítik az érintetteket, hogy elkerüljék a pénteki rohamot.

21 kapcsolódó hír

Kövesse nálunk az operatív törzs koronavírus-tájékoztatóját!

hirado.hu
-
 21.05.04 11:30Belföld

Még nem jelenthető ki, hogy vége lenne a harmadik hullámnak. A hullám leszálló ágában vagyunk, napról napra kedvezőbbek az adatok, de ahhoz, hogy ez véget érjen, az emberek együttműködésére, azaz a még be nem oltottak oltásra való jelentkezésére – hangoztatta Müller Cecília országos tiszti főorvos.

Hamarosan a 12–15 évesek is kaphatnak oltást

vg.hu
-
 21.05.03 12:06Gazdaság

A járvány nem ért véget, Budapesten a szennyvízadatok emelkedést mutatnak – mondta Müller Cecília az operatív törzs tájékoztatóján.

Müller Cecília újra a nyunyókáról beszélt

NLC
-
 21.05.03 13:06Belföld

Újságírói kérdésekre nem nagyon válaszoltak, ám a hőn szeretett nyunyóka szóba került az operatív törzs mai tájékoztatóján.

Indul az oltás a Janssen egydózisú vakcinájával

24.hu
-
 21.05.04 12:06Belföld

Az operatív törzs sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a vírus indiai mutációja már itt van a szomszédban.

Változhat az oltások alkalmazási rendje Magyarországon, kevert vakcinákról beszélt Müller Cecília

Portfolio
-
 21.05.03 12:16Gazdaság

Müller Cecília országos tisztifőorvos az operatív törzs tájékoztatóján beszélt arról, hogy bár még egyelőre nem keverik a vakcinákat Magyarországon, de foglalkoznak a kérdéssel, és ez a jövőben elképzelhető lesz itthon is.

Müller Cecília: Nincs még vége a harmadik hullámnak

Ripost
-
 21.05.04 12:03Belföld

Az operatív törzs a friss információkkal jelentkezett.

György István: hamarosan a Szputnyik-oltásra is lehet időpontot foglalni

Infostart
-
 21.05.04 11:32Belföld

Az indiai vírus már itt van a szomszédban, és még okozhat meglepetéseket – mondta az országos oltási munkacsoport vezetője az operatív törzs tájékoztatóján. A magyar lakosság 43 százaléka beoltott, a Sinopharm és az AstraZeneca vakcinájával már egy napon belül oltanak, és elérhető lesz 200 ezer orosz vakcina is. Most kezdődik a 16-18…

Müller Cecília: Az egyadagos Janssen-vakcina az oltóbuszokon lesz

Startlap
-
 21.05.03 11:48Belföld

Folytatódik a pedagógusok oltása, emlékeztető sms-t is kapnak a második körről. Az operatív törzs hírei.

Olyat nyunyókázott Müller Cecília, hogy még Gál Kristóf se bírta nevetés nélkül

Telex
-
 21.05.03 12:35Életmód

A járványügyi helyzet immár lehetővé teszi a megtisztított nyunyókák bevitelét az oviba.

Operatív törzs: az orosz Szputnyik V vakcinára is lehet majd online regisztrálni

Magyar Hang
-
 21.05.04 12:14Belföld

Hamarosan a fiatalok is megkaphatják a védőoltást, és megkezdődik az itt élő külföldiek oltása is. A Sinopharm vakcinájának WHO-kritikájáról alig esett szó az operatív törzs keddi „tájékoztatóján”.

Már a szomszédban van az indiai mutáns, vízben nem terjed a vírus

Pécs Aktuál
-
 21.05.04 12:13Egészség

Még nem dőlhetünk hátra György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára és az oltási munkacsoport vezetője az operatív törzs mai tájékoztatóján elmondta: örömmel látja, hogy hozzájárultunk a koronavírus harmadik hullámának visszaszorításához. De az indiai vírustörzs “itt van a szomszédban”, ezért még…

Rezeda: Harasó

Huppa
-
 21.05.04 07:30Vélemény

Hogy most már minden rendben van úgy járványilag, heppi meg harasó, azt kies hazánk nyunyóügyi szakértőjétől – Nunyó néni, született Müller Cecília – tudtuk meg tegnap, mikor is egy hosszú és keserves év után engedélybe adta a nyunyókák hurcolását be az oviba. Előtte jól tisztítsuk meg intéssel, akárha tojást hipóval, az agyunkat pediglen…

Akkorát nyunyókázott Müller Cecília, hogy még Gál Kristóf is elnevette magát

ma.hu
-
 21.05.03 13:45Belföld

Már be lehet vinni a bölcsibe a nyunyókát, csak jól meg kell tisztítani.

Újabb csoportok regisztrálhatnak a védőoltásra

KaposPont
-
 21.05.03 13:12Egészség

Kezdődik a regisztrált 16-18 évesek oltása Pfizer-vakcinával. A "nyunyókákról" is szó esett az operatív törzs tájékoztatóján.

György István: Május 7-ig regisztráljanak a 16-18 éves fiatalok szülei

Hiros
-
 21.05.04 12:00Belföld

Már több mint 4 millióan megkapták meg az első, és több mint 2 millióan a második oltást is hazánkban, mondta az operatív törzs mai keddi tájékoztatóján az oltási munkacsoport vezetője. György István azt kérte, hogy május 7-ig regisztráljanak a 16-18 éves gyermekek szülei. 

Koronavírus - Országos tisztifőorvos: már 6 féle oltás van Magyarországon

Pharmindex
-
 21.05.04 10:39Egészség

A reggeli órákban megérkezett a Janssen vakcinája Magyarországra, így már 6 féle vakcinával olthatnak koronavírus ellen - mondta Müller Cecília országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján kedden.

Leszállóágban vagyunk, de a járványnak még nincs vége

Győr Plusz
-
 21.05.04 09:43Belföld

György István azt mondta: „Nem dőlhetünk hátra, az indiai vírus már itt van a szomszédban, amely nagyon gyorsan terjed és még okozhat meglepetéseket. Ezért arra kérek mindenkit: regisztráljon az oltásra.” Az oltási munkacsoport vezetője hozzátette: a kormány mindent megtett, hogy mindenki számára biztosított legyen a védőoltás, éljünk a…

Visszatérhetnek a nyunyókák a bölcsibe

Körös Hírcentrum
-
 21.05.03 13:16Megyei

Csak jól meg kell tisztítani – ez a feltétele annak, hogy a bölcsibe, óvodába ismét bevihessék a gyerekek a nyunyókájukat. Tavaly tavasszal kérték, hogy az oviba, bölcsődébe ne vigyenek be saját játékot. Mostanra azonban a járványügyi helyzet már ezt is lehetővé teszi, mondta mosolyogva Müller Cecília a mai sajtótájékoztatón. Gál Kristóf kisebb nev

Müller Cecília akkorát nyunyókázott, hogy Gál Kristóf is elröhögte magát

Debreceni Nap
-
 21.05.03 12:38Belföld

Tavaly májusban ismerhette meg egy ország az országos tiszti főorvos által emlegetett nyunyóka szót, amely a kisgyerekek kedvenc plüssállatát hivatott jelölni. Müller Cecília – a 106 újabb elhunyt dacára – ma már viccelődni is tudott az operatív törzs mai előadásán, a 334 ezer Pfizer vakcina bejelentése mellett arról is szót ejtett, hogy már be leh