Újra átélné a természetes szülés élményét Kollányi Zsuzsi

hirado.hu
-
 21.05.03 12:37Kultúra

Három kisfiú édesanyja Kollányi Zsuzsi énekesnő, aki elárulta: szívesen vállalna még gyereket, mert szeretné újra átélni a természetes szülés csodáját. A várandósságról és a szülésről mesélt az énekesnő a Duna Televízión látható Családi kör vasárnap esti adásában, sőt arról is beszélt, hogy párja miként viselkedett a szülőszobában.

3 kapcsolódó hír

Kendőzetlen őszinteséggel vallott szüléséről a magyar énekesnő

Life
-
 21.05.04 10:45Életmód

A háromgyermekes, aranytorkú énekesnő, Kollányi Zsuzsi őszintén vallott az anyaságról, és arról, hogy élte meg gyermekei világrajövetelét.

„Már másnap a kórházban azon gondolkodtam: belevágnék még egyszer” – Őszintén vallott a szülés élményéről Kollán…

Blikk
-
 21.05.03 21:07Bulvár

Három kisfiú édesanyja Kollányi Zsuzsi énekesnő, aki elárulta: szívesen vállalna még gyereket, szeretné újra átélni a természetes szülés csodáját. Az ikreit császármetszéssel hozta világra, de a harmadik gyermeke természetes úton született.

Újra átélné a természetes szülés élményét Kollányi Zsuzsi

MédiaKlikk
-
 21.05.03 11:42Kultúra

Három kisfiú édesanyja Kollányi Zsuzsi énekesnő, aki elárulta: szívesen vállalna még gyereket, szeretné újra átélni a természetes szülés csodáját. A várandósságról, szülésről is mesélt az énekesnő a Duna Televízión látható Családi kör vasárnap esti adásában, sőt arról is beszélt, párja miként viselkedett a szülőszobában.