Karikó: Ránéztem erre a táblázatra, és mondom, mi ez?

444.hu
-
 21.05.03 19:10Egészség

Félálmosan reagált a kormány vakcinatáblázatára, de szerinte nem kellett volna, mert ha politikai ügyben szólal meg, úgyis belekötnek.

5 kapcsolódó hír

Karikó Katalin megbánta, hogy reagált a kormány táblázatára, ami összevetette a vakcinák utáni haláleseteket

ATV
-
 21.05.04 15:46Belföld

A BioNTech alelnöke május végéig marad Magyarországon, de így is teljes munkaidőben dolgozik. Továbbra is bizakodó, hogy ha ilyen ütemben folyik az oltás, akkor nyárra fellélegezhetünk.

Karikó Katalin: „Ránéztem erre a táblázatra, és mondom, mi ez?”

SzMo
-
 21.05.03 21:12Egészség

A magyar biokémikus a Telexnek elmesélte, mit gondolt első pillanatban a kormány vakcinatáblázatáról, kell-e tartani az indiai mutációtól, és mikor lehet szerinte vége a járványnak.

Karikó Katalin: Hamarosan lesz univerzális oltás minden koronavírus ellen

Napi.hu
-
 21.05.04 13:03Cégvilág

Minden variánst vizsgálunk. De a dupla variánsokról az eddig vizsgálatok azt mutatják, hogy a kettős mutáció a vírus esélyét rontja: a dupla variáns ellen ugyanolyan jó volt az ellenanyag-termelés, mint az eredeti vuhani ellen - mondta Karikó Katalin biokémikus, a BioNTech alelnöke a Telexnek adott interjúban.

Karikó Katalin: Ránéztem erre a táblázatra, és mondom, mi ez? 

Startlap
-
 21.05.04 10:28[N/A]

"Én csak egy biokémikus vagyok" - mondja Karikó, aki már bánja, hogy megszólalt a kormány oltási táblázatának ügyében. A kisújszállási születésű tudóssal, aki a Nobel-díj esélyesei között is feltűnt, interjú készült. Reggeli hírösszefoglaló.

Karikó Katalin úgy kigúnyolta a kormány álságos próbálkozását, ahogy azt várnánk is egy karakán magyar “asszonyság…

Ellenszél
-
 21.05.03 20:15Vélemény

„Úgy történt, hogy Atlantában át kellett szállnom, és amíg vártam a csatlakozást, ránéztem erre a táblázatra, és mondom, mi ez? Ha valaki öngyilkos akar lenni,