Az uniós beutazási korlátozások enyhítését javasolja az EU

888.hu
-
 21.05.03 18:30Külföld

Az Európai Bizottság javaslata, hogy a tagállamok enyhítsék az Európai Unióba irányuló beutazásokra vonatkozó korlátozásokat mind az EU, mind a WHO által engedélyezett védőoltásokkal beoltottak esetében is.

24 kapcsolódó hír

Lazíthat az Európai Unió az EU-n kívüli országokból történő beutazás szabályain

Mandiner
-
 21.05.03 12:15Vélemény

Az Európai Bizottság mai javaslata értelmében a nemzetközi járványhelyzet és az adott állam oltottságát is figyelembe véve lazulnának a nem alapvető fontosságú beutazás szabályai.

Így változtatna az Európai Bizottság a beutazási korlátozásokon

Travelo
-
 21.05.04 08:06Külföld

Azt javasolja a tagállamoknak, hogy enyhítsék a jelenlegi szabályozásokat.

Koronavírus: így lazítaná az utazási szabályokat az EU

Napi.hu
-
 21.05.03 14:56Külföld

Az Európai Bizottság azt javasolja a tagállamoknak, hogy a jelenlegi, az EU-ba irányuló, nem létfontosságú utazásokra vonatkozó korlátozásokon lazítsanak, figyelmebe véve az oltási kampányok előrehaladtát és a járványügyi helyzet alakulását a világon.

Nem találta elég meggyőzőnek a Sinopharmot az időseknél a WHO

Forbes
-
 21.05.04 10:43Külföld

Márpedig Magyarországon a 60 év felettiek több mint negyedét ezzel az oltással oltották.

Koronavírus: a beutazási korlátozások enyhítését szorgalmazza az Eu

Blikk
-
 21.05.03 20:17Külföld

Az Európai Bizottság javaslatot terjesztett elő hétfőn azzal a céllal, hogy a tagállamok enyhítsék az Európai Unióba irányuló, nem alapvető beutazásokra vonatkozó jelenlegi korlátozásokat mind az Európai Unióban engedélyezett védőoltásokkal, mind az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által sürgősségi felhasználásra alkalmasnak ítélt…

Nagyon fontos javaslattal állt elő Brüsszel: lazítaná az EU-ba irányuló utazási korlátozásokat

Portfolio
-
 21.05.03 15:44Külföld

Az Európai Bizottság hétfőn egy olyan javaslatot terjesztett elő, hogy a tagállamok enyhítsék az Európai Unióba irányuló, nem alapvető utazásokra vonatkozó jelenlegi szigorú korlátozásokat.

Oltással szabadon lehetne beutazni az Európai Unió területére

Propeller
-
 21.05.03 15:54Külföld

Az Európai Bizottság hétfőn benyújtott javaslatának célja, hogy enyhítsék az Eu-ba történő nem alapvető utazásokra vonatkozó jelenlegi korlátozásokat – írja a Hvg.hu.

Kinyitná a határait az EU

Hírklikk
-
 21.05.03 18:35Külföld

Bizonyos országokból, akár oltás nélkül is lehet majd beutazni az Európai Unió területére.

A WHO szerint nincs bizonyíték rá, hogy a Sinopharm jó az időseknek

Telex
-
 21.05.04 09:15Külföld

Magyarországon éppen a kínai vakcina az idősek fő oltóanyaga. A WHO azt is kevésbé látja meggyőzőnek, hogy a krónikus betegeknél hatásos-e a kínai oltás. Érdekes, hogy miközben az AstraZeneca vakcináját adathiány miatt 60 év felett nem javasolták a magyar hatóságok, a Sinopharmnál ugyanez nem zavarta őket.

Az utazási korlátozások lazítását és vészfékrendszer bevezetését javasolja az Európai Bizottság

AIRportal
-
 21.05.03 17:46Külföld

Enyhítenék a nem uniós beutazókra vonatkozó korlátozásokat az EU és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által sürgősségi felhasználásra alkalmasnak ítélt vakcinákkal beoltottak esetében is.

Mankót adna a turizmusnak az Európai Bizottság

Euronews
-
 21.05.03 21:03Külföld

A testület enyhítené az Európai Unióba irányuló, nem alapvető beutazásokra vonatkozó korlátozásokat.

Az Eu az uniós beutazási korlátozások enyhítését javasolja

Az Utazó
-
 21.05.04 07:42Külföld

Az Európai Bizottság javaslatot terjesztett elő azzal a céllal, hogy a tagállamok enyhítsék az Európai Unióba irányuló, nem alapvető beutazásokra vonatkozó jelenlegi korlátozásokat mind az

Az oltottak előtt megnyitná a külső határokat az EU

HVG
-
 21.05.03 12:47Külföld

Az Európai Bizottság hétfőn benyújtotta a tagállamoknak azt a javaslatot, amelynek célja, hogy enyhítsék az EU-ba történő nem alapvető utazásokra vonatkozó jelenlegi korlátozásokat, figyelembe véve az oltási kampányok előrehaladását és a világ járványügyi helyzetének alakulását.

Zöld listára kerülhet Szerbia, de feltételei lesznek az EU-ba utazásnak

A járványügyi helyzetet figyelembe véve Szerbia felkerülhet azon országok listájára, amelyek polgárainak lehetővé teszik ez Európai Unió tagországaiba való beutazást bizonyos feltételek mellett, tette közzé

Az EU az uniós beutazási korlátozások enyhítését javasolja a WHO ajánlásával rendelkező vakcinával beoltottak esetébe…

Vajdaság Ma
-
 21.05.03 17:52Külföld

Az Európai Bizottság javaslatot terjesztett elő hétfőn azzal a céllal, hogy a tagállamok enyhítsék az Európai Unióba irányuló, nem alapvető beutazásokra vonatkozó jelenlegi korlátozásokat mind az Európai Unióban engedélyezett védőoltásokkal, mind az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által sürgősségi felhasználásra alkalmasnak ítélt…

Az Európai Bizottság a turizmus megmentéséért

Turizmus Online
-
 21.05.04 06:34Külföld

Az EU-tagállamok nyissák meg a határaikat az olyan utazók előtt, akik az EU által engedélyezett védőoltások valamelyikéből megkapták az összes ajánlott dózist a belépés előtt minimum két héttel.

Az Európai Bizottság beengedné a beoltott utazókat

Körkép
-
 21.05.03 17:42Külföld

Engedjék be a harmadik országból érkező beoltott utazókat, ezt javasolja az Európai Bizottság az unió tagállamainak.   A testület azt ajánlja a jó járványügyi helyzetben lévő országok kormányainak, hogy nyissák meg határaikat az EU által jóváhagyott vakcinával beoltott emberek előtt, így tegyék lehetővé például az Egyesült Államok polgárainak a…

Kínai vakcina: ezért nem ajánlja 60 év felettieknek a WHO

EgészségKalauz
-
 21.05.04 07:51Külföld

A súlyos mellékhatásokat sem látják kizárhatónak, és szerintük a vakcina nem ad megfelelő védettséget. Ezért nem ajánlja az idősebbeknek a Sinopharm vakcinát az Egészségügyi Világszervezet (WHO).

Értékelte a WHO a Sinopharm vakcinát – Nem ajánlja a 60 év felettieknek

Magyar Hang
-
 21.05.04 07:33Külföld

A kínai vakcina hatásosan véd a Covid-19 ellen, de a szervezetnél nincsenek meggyőződve arról, hogy a 60 év feletti idősek és a társbetegségben szenvedők esetében is jó védelem alakulna ki az oltással.

Nyitna az EU: enyhítene a beutazási korlátozásokon a beoltottak esetében

Maszol
-
 21.05.03 17:37Külföld

Az Európai Bizottság javaslatot terjesztett elő hétfőn azzal a céllal, hogy a tagállamok enyhítsék az Európai Unióba irányuló, nem alapvető beutazásokra vonatkozó jelenlegi korlátozásokat mind az Európai Unióban engedélyezett védőoltásokkal, mind az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által sürgősségi felhasználásra alkalmasnak ítélt…

Könnyítenék az oltottak szabad beutazását az Európai Unióba

Turizmus.com
-
 21.05.03 16:34Külföld

Az Európai Bizottság május 3-i előterjesztésében azt javasolja, hogy a tagállamok enyhítsenek a nem alapvető fontosságú utazásokra vonatkozó, jelenleg érvényben levő korlátozásokon az oltási kampányok előrehaladása és a járványügyi helyzet alakulása miatt.

A Bizottság a korlátozások enyhítését javasolja az EU-ba irányuló utazások esetében

Debreceni Nap
-
 21.05.03 13:35Külföld

A mai napon az Európai Bizottság javaslatot terjesztett elő azzal a céllal, hogy a tagállamok enyhítsék az Európai Unióba irányuló, nem alapvető utazásokra vonatkozó jelenlegi korlátozásokat. A Bizottság az oltási programok végrehajtása terén elért előrehaladásra és a globális járványügyi helyzet terén megfigyelhető fejleményekre tekintettel terjes

Sinopharm vakcina: rossz híreket közölt a WHO Magyarországra nézve

PécsiStop
-
 21.05.04 10:21Külföld

Elkészült az Egészségügyi Világszervezet (WHO) értékelése a kínai Sinopharm vakcináról.

Rossz híreket közölt a WHO a kínai Sinopharm vakcina vizsgálata után

Ellenszél
-
 21.05.04 09:27Vélemény

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) friss elemzése figyelmeztető jelként értékelhető Magyarország számára. A WHO a vizsgálata után azt közölte: nincsenek meggyőződve arról, hogy az idősek és