Tűzvész: nyolc család maradt fedél nélkül egy marosvásárhelyi nyomornegyedben

Blikk
-
 21.04.21 21:05Baleset-bűnügy

Nyolc család 48 tagja maradt fedél nélkül egy marosvásárhelyi nyomornegyedben szerda délelőtt kiütött tűz következtében – adta hírül az MTI a Maszol.ro portál nyomán.

6 kapcsolódó hír

Csákánnyal vágtak át egy gázvezetéket Komlón

Szerdán délelőtt Komlón, földmunka végzése közben csákánnyal megsértettek egy gázvezetéket. A komlói hivatásos tűzoltók, valamint a katasztrófavédelmi mobil labor vonult a káresethez.  A tűzoltók egy sugárral biztosították a helyszínt, valamint a sérült gázvezeték közelében levő, két társasházat áramtalanították. A két épületből a műszaki mentés…

Karambol Budapest XX. kerületében

Hírpress
-
 21.04.21 10:39Baleset-bűnügy

Összeütközött két személyautó Budapest XX. kerületében, a Torontál utcában. A baleset akadályozza a forgalmat. A műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket.

Nyolc család fedél nélkül maradt, miután tűz ütött ki a romatelepen Marosvásárhelyen

Népszava
-
 21.04.21 20:48Baleset-bűnügy

Az egyik ház kigyulladt, a lángok átterjedtek a szomszédos épületekre.

Ég egy ház a XI. kerületben

Origo
-
 21.04.21 10:35Baleset-bűnügy

80 négyzetméteres tetőszerkezet lángol.

Kigyulladt egy ház Budapest XI. kerületében

Tűz ütött ki egy földszintes lakóházban, Budapest XI. kerületében, az Antalháza utcában. Mintegy nyolcvan négyzetméteren ég a tetőszerkezet. A fővárosi hivatásos tűzoltók oltják a lángokat. Az egységek megakadályozták a tűz továbbterjedését.

Frissítés: Eloltották a lángokat a sárvári üzemben

A lángokat sárvári, szombathelyi, sopronkövesdi és pápai hivatásos tűzoltók oltották el hét fecskendővel. A lángokat sárvári, szombathelyi, sopronkövesdi és pápai hivatásos tűzoltók oltották el hét fecskendővel. 112 EMERGENCY PRESS RSS