Boltról boltra járt a rabló

RTL Klub
-
 21.04.21 18:10Baleset-bűnügy

Mindenképp pénzt akart aznap szerezni, ezért járt boltról boltra - ezt mondta a rendőröknek egy rabló. A férfi tavaly novemberben egy újpesti állateledel üzlet kasszáját fosztotta ki. A rablásról videó is készült. 280 ezer forintot zsákmányolt. Ma emeltek vádat ellene. Mivel visszaeső bűnöző, akár tíz évre is börtönbe kerülhet.

6 kapcsolódó hír

Embercsempészés bűntette miatt emeltek vádat két férfi ellen

Vagyoni haszonszerzés végett, több személynek segítséget nyújtva elkövetett embercsempészés bűntette miatt emelt vádat a Battonyai Járási Ügyészség két letartóztatásban lévő, Magyarországon büntetlen előéletű, temesvári illetőségű, román állampolgárságú férfi ellen. A 19 éves férfi egy bérelt zárt rakterű kistehergépkocsival, míg 24 éves társa…

„Amennyiben nem ad még pénzt, leszúrom!” – letartóztatták az elkövetőt

Behír
-
 21.04.21 10:15Baleset-bűnügy

A Battonyai Járási Ügyészség a bűncselekmény felismerésére, elhárítására koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette és annak kísérlete miatt kezdeményezte egy dombiratosi férfi letartóztatását, aki két idős nőt támadott meg.

Letartóztatták a szalonnázókéses rablónőt, akire rázárta a boltot az eladó

ma.hu
-
 21.04.21 16:38Baleset-bűnügy

A nő ellen a Dunakeszi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt nyomoz.

Így rabolt ki egy férfi egy újpesti üzletet késsel

Origo
-
 21.04.21 13:35Baleset-bűnügy

A halálra rémült eladónő végül kinyitotta a kasszát.

Fegyházbüntetést kér az ügyészség az újpesti állateledelbolt kirablójára

Ittlakunk
-
 21.04.21 11:35Budapest 04. ker

Kiraboltak egy IV. kerületi állateledel-üzletet tavaly november 28-án délután. A tettes késsel fenyegetőzött, majd kimarkolta a kassza tartalmát, 258 ezer forintot és elmenekült. Az eladónő nem sérült meg - írta a police.hu.A rablót a rendőrök december 13-án fogták el egy újpesti áruházban. Kiderült, hogy a hasonló bűncselekmények miatt korábban…

Késsel a kezében, fényes nappal akart kirabolni egy nőt egy fehérvári férfi

Feol
-
 21.04.20 12:11Baleset-bűnügy

A Székesfehérvári Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette és további bűncselekmény miatt kényszergyógykezelése elrendelését indítványozta annak a férfinak, aki a nyílt utcán késsel próbált meg kirabolni egy nőt Székesfehérváron.