A biztonsági kamera buktatta le az ékszertolvaj férfit

A Pécsi Járási Ügyészség lopás vétségével vádolja azt az ékszertolvaj szerb-montenegrói férfit, aki 2018. májusában három aranygyűrűt tulajdonított el.

9 kapcsolódó hír

Kézbesítés helyett ellopta a családit, nyugdíjat a postás: több százezres a kár

Vádat emelt a Nagykátai Járási Ügyészség egy postás ellen, aki kézbesítés helyett ellopta a címzetteknek küldött pénzt. Tizennégy sértett részére mintegy ötszázezer forintot - javarészt gyermekek után járó ellátást, kisebb összegű nyugellátást vagy egyéb járadékot - nem kézbesített.

Többször ütött a garázda nő, a férje vezette el a helyszínről

Veol
-
 21.04.20 11:00Baleset-bűnügy

Garázdaság és kisebb kárt okozó rongálás vétsége miatt 120 ezer forint pénzbüntetéssel sújtott a Veszprémi Járásbíróság egy 36 éves nőt.

A vád szerint hat nap alatt négy alkalommal karcolta meg a sértett autóját egy férfi

Haon
-
 21.04.20 08:39Baleset-bűnügy

A Debreceni Járási Ügyészség kisebb kárt okozó rongálás vétsége miatt emelet vádat azzal a férfival szemben, aki egy utcán parkoló autót több alkalommal is megkarcolt a kulcsával.

Temető parkolójában tört fel egy gépkocsit

Az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a különös visszaeső férfival szemben, aki a nyergesújfalui temető

Debrecenben karcolt meg autót – vádat emeltek ellene

A sértett kérte a kár megtérítését.

Közel félmilliós értékben lopott aranygyűrűt ez a férfi Pécsett, ez várhat most rá

A Pécsi Járási Ügyészség lopás vétségével vádolja azt a szerb-montenegrói férfit, aki 2018. májusában három aranygyűrűt tulajdonított el egy pécsi ékszerüzletből, és ezzel közel 500.000 Ft kárt okozott.

Nézze meg, milyen trükkel nyúlt le egy férfi három gyűrűt egy pécsi ékszerboltban

A Pécsi Járási Ügyészség lopás vétségével vádolja azt a szerb-montenegrói férfit, aki 2018. májusában három aranygyűrűt tulajdonított el egy pécsi ékszerüzletből, és ezzel közel 500.000 Ft kárt okozott.     A vádirat szerint a férfi és ismerőse 2018. május 11-en dél körül ment be Pécs egyik belvárosi ékszerüzletébe, arra hivatkozással, hogy…

A biztonsági kamera buktatta le az ékszertolvajt (videó)

Bama
-
 21.04.20 08:45Baleset-bűnügy

A Pécsi Járási Ügyészség lopás vétségével vádolja azt a szerb-montenegrói férfit, aki 2018. májusában három aranygyűrűt tulajdonított el egy pécsi ékszerüzletből, és ezzel közel 500.000 Ft kárt okozott.

Videón a 60 ezres kárt okozó komáromi tolvaj – így bukott le az enyveskezű

Kemma
-
 21.04.19 11:27Baleset-bűnügy

Lopás miatt nyújtott be vádiratot a Komáromi Járási Ügyészség egy szlovák férfival szemben, aki a komáromi drogériából elvett holmikat el is adta.