Letartóztatták a bántalmazót

Police
-
 21.04.20 07:36Baleset-bűnügy

Letartóztatták a bántalmazót Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 04. 20., k - 07:36 Életveszélyes sérüléseket okozott ismerősének egy férfi Dorogon.

5 kapcsolódó hír

Sodrófával, kalapáccsal és vascsővel életveszélyesre verték dunaújvárosi ismerőseiket – júniusig letartóztatásban mar…

Feol
-
 21.04.19 15:00Baleset-bűnügy

A Fejér Megyei Főügyészség több emberen elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt indítványozta annak a két férfinak a letartóztatása meghosszabbítását, akik 2019. december 17-én, hajnalban két dunaújvárosi sértettet a lakásukban sodrófával, kalapáccsal és vascsővel bántalmaztak, amelynek következtében a sértettek életveszélyes…

Több mint negyed kiló drog a kocsiban Komáromnál: rács mögött tartanák a szlovák dílert

Kemma
-
 21.04.19 15:33Baleset-bűnügy

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indítványozta a férfi letartóztatása meghosszabbítását.

Letartóztatásban maradhat a két emberölési kísérlettel gyanúsított férfi

Duol
-
 21.04.19 11:04Baleset-bűnügy

A Fejér Megyei Főügyészség sajtószóvivője, Jászberényiné dr. Király Teodóra az alábbi közleményt juttatta el a szerkesztőségünknek:

Vascsővel okozott életveszélyes sérüléseket volt élettársa barátjának

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványára a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája elrendelte a letartóztatását annak a férfinak, aki a gyanú szerint 2021. április 16-án, egy vascsővel bántalmazta volt élettársa jelenlegi barátját.

Vascsővel bántalmazta volt élettársa barátját

Letartóztatta a bíróság azt a dorogi férfit, aki 2021. április 16-án féltékenységből egy vascsővel támadt volt élettársa