Szinte az egész országra riasztást adtak ki a zivatarveszély miatt

SzMo
-
 21.04.20 18:13Időjárás

A zivatarok környezetében intenzív csapadék, erős szél és jégeső is lehet.

10 kapcsolódó hír

Zivatarveszély az egész országban

168.hu
-
 21.04.20 08:54Időjárás

Villámlás, jégeső, de erős szél is lehet.

Záporok, zivatarok várhatók az ország területén szerda éjfélig

Napnyugtáig a napsütés mellett a gomolyfelhőkből még többfelé várható zápor, emellett zivatar is szinte mindenütt kialakulhat. A zivatarokat helyenként nagyobb mennyiségű csapadék kísérheti.

Még mindig várat magára a tavasz: az egész országra riasztást adtak ki zivatarveszély miatt, de a többi napra sincsenek…

Blikk
-
 21.04.20 07:15Időjárás

Zivatarveszély miatt az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki keddre az Országos Meteorológiai Szolgálat. Késő délelőttől kora estig többfelé valószínű zápor, zivatar. A zivatarokat lokálisan jelentős mennyiségű – akár 10-20 milliméternyi – csapadék, szélerősödés és jégeső kísérheti.

Felhőszakadás, jégeső kíséri a zivatarokat!

MetKép
-
 21.04.20 17:08Időjárás

Felhőszakadás, jégeső kíséri a zivatarokat! Továbbra is vannak erősebb gócok az ország több pontján. Ezekben a gócokat lokálisan több milliméter csapadék, aprószemű jég, és viharos erejű kifutószél jellemzi. A Csongrád megyei Felgyő térségében kollégánk lencsevégre kapott egy épp alakuló peremfelhős zivatart. Az esti órákig még többfelé…

Kiadták a figyelmeztetést: jégesővel és hatalmas széllel csap le a vihar az országra

Agrárszektor
-
 21.04.20 08:30Időjárás

Zivatarveszély miatt az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki keddre az Országos Meteorológiai Szolgálat (Omsz).

Zivatar érkezik: figyelmeztetést adtak ki Nógrád megyére

Nool
-
 21.04.19 15:01Időjárás

Nógrád megyére zivatar veszélye miatt adott ki elsőfokú figyelmeztetést kedd éjfélig az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Jégeső csapott le Baranya több pontján is - Jégszőnyeg borította a kerteket, udvarokat

Pécsi Újság
-
 21.04.20 17:02Időjárás

Az év első jégverése kedden kora délután érkezett meg a megyébe, több településen is jég kísérte az intenzív zivatarokat.  A rövid, ám rendkívül intenzív csapadékot hozó zivatarokból kedden már délelőtt is kaphattunk ízelítőt, délután azonban már jégesők is kísérték az olykor felhőszakadást idéző esőzést.Olvasóink Baranya több településéről…

Szivárvánnyal érkeztek a zivatarok

Index
-
 21.04.20 15:56Időjárás

Az egész országra elsőfokú riasztás van érvényben, jégeső is jöhet.

Senki ne felejtse otthon az esernyőt kedden Debrecen környékén sem!

Dehir
-
 21.04.19 19:22Időjárás

Budapest - Zivatarveszély miatt az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki keddre az Országos Meteorológiai Szolgálat.