Elektromobilitás családi csomagban: megérkezett az új EQB a Mercedes-EQ-tól

Márkamonitor
-
 21.04.19 07:35Autó-motor

Legyen szó családi kirándulásról vagy bútorszállításról, az új, akár hétüléses Mercedes-Benz EQB tökéletesen alkalmazkodik az igényekhez. A kompakt elektromos járművek kínálatának legjobban variálható tagjaként leghátsó üléssorában akár 1,65 méter magas személyeknek is kényelmes helyet kínál, miközben erőteljes és hatékony…

4 kapcsolódó hír

Íme a Mercedes-Benz EQB, Magyarország első elektromos autója a világnak

Portfolio
-
 21.04.18 20:00Gazdaság

A kecskeméti Mercedes-gyár és a magyar autógyártás jövője szempontjából is kivételesen fontos bemutatóra került sor vasárnap: Sanghajban a világ megismerhette a Mercedes-Benz EQB-t, azt a hétüléses kivitelben is kapható kompakt SUV-t, amely az első sorozatgyártott elektromos autó lesz Magyarországon.

Bemutatkozott az új kecskeméti Mercedes-Benz, az EQB villanymotoros családi autó

automotor.hu
-
 21.04.18 23:47Autó-motor

Magyarországon a Mercedes-Benz eladásainak 21%-a (960 db) volt plug-in vagy elektromos.

Itt az új kecskeméti Mercedes, az EQB

Autóblog
-
 21.04.19 19:00Autó-motor

Sanghajban bemutatkozott a legújabb elektromos hajtású Mercedes, az EQB. A kompakt méretű, hétüléses SUV többféle hajtáslánccal, első- és összkerékhajtással és akár 272 lóerő feletti teljesítménnyel érkezik. A piaci bevezetés a sanghaji premiert követően Kínában kezdődik, de az új modell még az idén elérhető lesz Európában is.

Itt az új Mercedes EQB, 478 kilométeres hatótávval Magyarországról

e-cars.hu
-
 21.04.18 15:12Autó-motor

Legyen szó családi kirándulásról vagy bútorszállításról, az új, akár hétüléses Mercedes-Benz EQB tökéletesen alkalmazkodik az igényekhez.