Évről évre visszatér a koronavírus? Szlávik János elárulta, mire számíthatunk

Life
-
 21.04.17 12:20Egészség

Szlávik János szerint noha a koronavírus még nem tűnik el egyhamar az életünkből, arra szerencsére nem kell számítani, hogy visszatér majd minden évben.

5 kapcsolódó hír

Szlávik János elárulta, visszatérő lesz-e a koronavírus

BorsOnline
-
 21.04.17 07:30Egészség

„A koronavírus egy ideig biztosan velünk marad, de nem úgy fog viselkedni, mint az influenza, ami évről évre visszatér” – emelte ki Szlávik János az M1-en nemrég. A szakember emellett szót ejtett a tinédzserek oltásáról, az iskolák indításáról és az antitest vizsgálatokról is.

A koronavírus örökké velünk marad? Szlávik János elmondta, mire számíthatunk

Metropol
-
 21.04.17 12:10Bulvár

Egyre többen tartanak attól, hogy ha most le is győzzük a harmadik hullámot, a koronavírus – akárcsak az influenza – évről évre visszatért áldozatokat szedni. Az infektológus főorvos mindent elárult ezzel kapcsolatban.

Szlávik János: a koronavírus velünk marad, de...

Blikk
-
 21.04.17 11:17Belföld

Szlávik János nemrégiben az M1-en beszélt a koronavírus járvány további alakulásáról, ahol azt mondta, hogy a betegség egy ideig még biztosan velünk majd, ám nem úgy fog viselkedni, mint például az influenza, ami évről évre visszatér.

Szlávik János elmondta, hogyan lehet megelőzni a negyedik hullámot

Infostart
-
 21.04.17 16:07Belföld

"Senki ne ringassa magát abba az illúzióba, hogy azzal, hogy mások beoltatják magukat, majd őt megvédik" - hívta fel a figyelmet.

Szlávik János: Év végére már nemcsak vakcina, gyógyszer is lehet a koronavírus ellen

Origo
-
 21.04.18 09:27Belföld

Minél többen oltatják be magukat, annál hamarabb szűnik meg a járvány. Az Origo interjúja a Dél-pesti Centrumkórház osztályvezető főorvosával.