A rákszűréseket most elhalasztják, de ígérik, pótolják

Növekedés
-
 21.04.17 18:12Egészség

A népegészségügyi szűrővizsgálatok április 9-től pár hétre szóló, átmeneti és rövid ideig tartó halasztása pótolható, a vizsgálatok nem maradnak el - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK).

9 kapcsolódó hír

NNK: szünetelnek az onkológiai szűrővizsgálatok Magyarországon

Liner
-
 21.04.17 18:28Életmód

A Nemzeti Népegészségügyi Központ azonban elárulta, az április 9-én indult szűrési szünet csak rövid és átmeneti lesz, illetve utólag pótolható.

Leállították a rákszűréseket, aggódnak

NLC
-
 21.04.18 10:04Belföld

Aggasztónak tartják a rákellenes szervezetek, hogy Kásler Miklós felfüggesztette a népegészségügyi rákszűréseket.

Rákszűrés felfüggesztése: megszólalt az NNK

Napi.hu
-
 21.04.17 17:40Belföld

Kásler Miklós emberierőforrás-miniszter a múlt hét végén miniszteri utasítással felfüggesztette a népegészségügyi célú, célzott, onkológiai szűrővizsgálatokat - írta szerdán a 444.hu. Az NNK ma a hírre reagálva az MTI-vel azt közölte, hogy a szűrővizsgálatok április 9-től pár hétre szóló, átmeneti és rövid ideig tartó halasztása pótolható, a lakoss

Népegészségügyi központ: a szűrővizsgálatok egy részét elhalasztják

Propeller
-
 21.04.17 18:59Belföld

A szűrővizsgálatok április 9-től pár hétre szóló, átmeneti és rövid ideig tartó halasztása pótolható, a lakosság szűrése nem marad el – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (Nnk) szombaton az Mti-vel.

Megszólalt a rákszűrések felfüggesztése ügyében az NNK

Magyar Hang
-
 21.04.17 18:45Belföld

A szűrővizsgálatok április 9-től pár hétre szóló, átmeneti és rövid ideig tartó halasztása pótolható, a lakosság szűrése nem marad el – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ.

NNK: a népegészségügyi rákszűrések rövid ideig tartó halasztása nem jár kockázattal

HVG
-
 21.04.17 17:25Életmód

A szűrővizsgálatok április 9-től pár hétre szóló, átmeneti és rövid ideig tartó halasztása pótolható, a lakosság szűrése nem marad el - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) szombaton az MTI-vel.

NNK: az onkológiai szűrővizsgálatok átmenetileg halasztódnak

Hírklikk
-
 21.04.17 18:45Belföld

A szűrővizsgálatok április 9-től pár hétre szóló, átmeneti és rövid ideig tartó halasztása pótolható, a lakosság szűrése nem marad el – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) szombaton.

NNK: a szűrővizsgálatok átmenetileg halasztódnak, de nem maradnak el

MedicalOnline
-
 21.04.17 17:36Gazdaság

A szűrővizsgálatok április 9-től pár hétre szóló, átmeneti és rövid ideig tartó halasztása pótolható, a lakosság szűrése nem marad el.