Nemzetközi kábítószer-terjesztő hálózatot számoltak fel Nyugat-Dunántúlon

ATV
-
 21.04.17 08:56Baleset-bűnügy

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda több hónapos felderítő munka után göngyölítette fel azt a hálózatot, amely Szlovákiából származó drogot értékesített Komáromban, Győrben és Pápán. A terjesztett drog a Szlovákiában népszerű pikó fantázianevű amfetamin volt.

11 kapcsolódó hír

Kábítószer-terjesztő bandát számolt fel a rendőrség Nyugat-Dunántúlon

168.hu
-
 21.04.17 09:31Baleset-bűnügy

Szlovákiából származó, pikó néven futó amfetaminszármazékot árultak Komáromban, Győrben és Pápán.

Magyar szökevényt kapcsoltak le a német zsaruk: ezért menekült

Blikk
-
 21.04.18 08:51Baleset-bűnügy

Németországban fogtak el egy szökésben lévő rablót, a 35 éves férfit többrendbeli minősített rablás bűntette miatt kereste a Budai Központi Kerületi Bíróság és a Nyíregyházi Törvényszék - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda a police.hu oldalon vasárnap.

Amfetamint áruló fegyveres bűnbandát kapcsolt le a rendőrség Komáromban, Győrben és Pápán

Noizz
-
 21.04.17 09:06Baleset-bűnügy

Több hónapos felderítő munka után göngyölítette fel a rendőrség azt a hálózatot, amely Szlovákiából származó drogot értékesített Komáromban, Győrben és Pápán. A terjesztett kábítószer a Szlovákiában népszerű pikó fantázianevű amfetamin volt.

Rendíthetetlen népszerűségnek örvend a Pikó márkanevű amfetamin Győr környékén

Ugytudjuk
-
 21.04.17 11:11Baleset-bűnügy

Nyugat-dunántúli akció keretében ütöttek rajta a terjesztőkön, a megyeszékhely mellett Komáromban és Pápán is. A háttérben a szlovák alvilág is jelen van.

Szlovák drogot terjesztettek Győrben, Komáromban és Pápán

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) több hónapos felderítő munka után göngyölítette fel azt a hálózatot, amely Szlovákiából származó drogot értékesített Komáromban, Győrben és Pápán. A terjesztett drog a Szlovákiában népszerű „pikó” fantázianevű amfetamin volt.

Pikó drogot terjesztő bűnbandát fogtak el a rendőrök

Népszava
-
 21.04.17 10:22Baleset-bűnügy

A kábítószer-kereskedők Komáromban, Győrben és Pápán árulták az amfetamint.

Szlovák drogot terjesztettek Győrben

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda több hónapos felderítő munka után göngyölítette fel azt a hálózatot, amely Szlovákiából származó drogot értékesített Komáromban, Győrben és Pápán. A terjesztett drog a Szlovákiában népszerű pikó fantázianevű amfetamin volt. A Terrorelhárítási Központ, a Kr műveleti egységei, az Nni…

Szlovákiából származó kábítószert terjesztő bandát számolt fel a rendőrség Nyugat-Dunántúlon – videóval

Körkép
-
 21.04.17 09:54Határtalan

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda több hónapos felderítő munka után göngyölítette fel azt a hálózatot, amely Szlovákiából származó drogot értékesített Komáromban, Győrben és Pápán. A terjesztett drog a Szlovákiában népszerű pikó fantázianevű amfetamin volt.   A Terrorelhárítási Központ, a KR műveleti egységei, az NNI…

Videó: lecsapott a TEK a Komáromban brutális drogot terjesztő dílerhálózatra

Kemma
-
 21.04.17 09:30Baleset-bűnügy

Összehangolt akcióban csaptak le a szlovák és magyar bandatagokra. A terjesztett drog a Szlovákiában népszerű pikó fantázianevű amfetamin volt.

Drogdílereket fogtak Északnyugat-Magyarországon

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) több hónapos felderítő munka után göngyölítette fel azt a hálózatot, amely Szlovákiából származó drogot értékesített Komáromban, Győrben és Pápán.