Erjedt gyümölcskonzervet hívtak vissza, ne egyen belőle!

ATV
-
 21.04.14 19:32Belföld

Nem fogyasztható a Görögországból származó, 820 grammos HELCOM Gyümölcssaláta, miután a termék rosszul tisztított, magházrészeket, héjat, szárrészt tartalmaz, enyhén erjedt szagú, utóíze kellemetlen, savanyú - közölte szerdán a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

4 kapcsolódó hír

Enyhén erjedt görög gyümölcskonzervre figyelmeztet a Nébih

Agrotrend
-
 21.04.14 15:15Gazdaság

Nem fogyasztható a Görögországból származó, 820 grammos Helcom Gyümölcssaláta, miután a termék rosszul tisztított, magházrészeket, héjat, szárrészt tartalmaz, enyhén erjedt szagú, utóíze kellemetlen, savanyú - közölte szerdán a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Figyelmeztet a Nébih: ebből az italból senki se igyon!

Blikk
-
 21.04.14 15:01Belföld

Nem fogyasztható a Görögországból származó, 820 grammos HELCOM Gyümölcssaláta, miután a termék rosszul tisztított, magházrészeket, héjat, szárrészt tartalmaz, enyhén erjedt szagú, utóíze kellemetlen, savanyú - közölte szerdán az MTI a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) nyomán.

Valami baj van ezzel a konzervvel! Ha ilyet vettél, vidd vissza a boltba!

Mindmegette
-
 21.04.14 13:30Életmód

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) tájékoztatása szerint három nagy élelmiszerlánc is kivonja üzleteiből az egyik, konzerv formájában kapható gyümölcssalátát. A vásárlókat arra kérik, hogy ne fogyasszák el ezt a bizonyos terméket.

A Tescóból, Sparból és az Auchanból is visszahívják ezt a terméket

Origo
-
 21.04.14 11:47Gazdaság

Ha vásárolt ebből a gyümölcssalátából, ne fogyassza el, hanem vigye vissza az üzletbe.