Csak rövid szünetet tart az eső

Kiderül
-
 21.04.14 13:38Időjárás

Csütörtökön még többfelé számítani lehet néhány milliméter esőre, majd pár napos szünet következik. Vasárnaptól ismét csapadékos időszak veszi kezdetét, újabb jelentős mennyiség várható a hét utolsó napjától kezdődően.

5 kapcsolódó hír

Kis napsütés után újra felhők és záporok várhatók

Balaton.hu
-
 21.04.15 07:00Időjárás

Péntek reggel, délelőtt többfelé számíthatunk naposabb időszakokra. Napközben megnövekszik a felhőzet, viszont említésre méltó csapadék sehol nem várható. Helyenként erős lesz a nyugati-északnyugati szél. A legmagasabb hőmérséklet 7 és 13 fok között alakulhat. Szombaton is túlnyomóan felhős időre van kilátás, csak kis időre süthet ki a…

Hajnalban akár -2 fok is lehet

HáziPatika
-
 21.04.15 07:41Időjárás

Nincs jó hírünk az időjárást illetően: egészen vasárnapig sok felhőre, csapadékra, szélre készülhetünk. Napközben 15 foknál nem lesz melegebb, hajnalban akár -2 fok is lehet.

Kellemetlen időjárás lesz, ami csak estére nyugodhat meg

Nyíregyháza
-
 21.04.15 08:31Időjárás

Többfelé várható csapadék, a keleti és északkeleti megyékben eső, máshol inkább zápor, néhol hózápor, a déli határnál esetleg zivatar is. Este csökken a csapadékhajlam. A legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 11 fok között alakul. Késő estére 0 és +5 fok közé csökken a hőmérséklet.

Csak lassan melegszik az idő a következő napokban

Időkép
-
 21.04.14 11:11Időjárás

Továbbra is marad az évszakhoz képest hűvös idő, vasárnap ismét többfelé eshet.

Továbbra is marad a hűvös idő a következő napokban

Továbbra is marad az évszakhoz képest hűvös idő, vasárnap ismét többfelé eshet. A hét második felében csak kevés javulás várható, pár fokkal emelkedik a hőmérséklet, de továbbra is 6-8 fokkal lesz hűvösebb az ilyenkor elvárhatónál. Csütörtökön még több helyen kialakulhatnak záporok, hózáporok. Naposabb időszakok délen, délnyugaton…