Rizskoch citromhéjjal

Nosalty
-
 21.04.14 08:40Recept

Ez a recept azért lehet érdekes, mert a rizst félig vízben kell megfőzni. Így garantáltan hamar puhára fő, és nem kell tartani attól sem, hogy vízízű lesz a végeredmény, mert nagyon finom lesz. Nagymamám is így készítette. A kicsi eltérés csak annyi volt, hogy ő "nagyvonalúan" csak "riskó"-nak nevezte. Mindig mosolygok, ha eszembe jut. :)

1 kapcsolódó hír

Rizskoch citromhéjjal

Startlap
-
 21.04.14 08:40Recept

Ez a recept azért lehet érdekes, mert a rizst félig vízben kell megfőzni. Így garantáltan hamar puhára fő, és nem kell tartani attól sem, hogy vízízű lesz a végeredmény, mert nagyon finom lesz. Nagymamám is így készítette. A kicsi eltérés csak annyi volt, hogy ő "nagyvonalúan" csak "riskó"-nak nevezte. Mindig mosolygok, ha eszembe jut. :)