Nem látszik az enyhülés - Még mindig magas a koronavírus koncentrációja a szennyvízben

Növekedés
-
 21.04.15 07:18Egészség

A 14. héten a szennyvízminták átlagos SARS-CoV-2 koncentrációja országosan továbbra is magas szinten ingadozik, az elmúlt öt hét összesített tendenciája alapján azonban enyhén csökken - írja jelentésében a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK).

8 kapcsolódó hír

Covid vagy allergia? A Népegészségügyi Központ segít a tájékozódásban

SzMo
-
 21.04.14 07:34Egészség

Naponta frissülő pollennaptárból is megtudhatjuk a növények aktuális pollenszórási értékeit, amivel könnyeben ki tudjuk zárni a lehetséges koronavírusos tüneteket.

COVID vagy allergia? – Ezek a különbségek

Napidoktor
-
 21.04.14 11:09Egészség

Sok tünet hasonló lehet COVID fertőzés és allergia esetén. Most itt a segítség, hogy ezeket miként különböztethetjük meg egymástól! Közzétette a koronavírus és az allergia tüneteinek azonosítását segítő tájékoztatóját a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) kedden a Facebook-oldalán. Az NNK pollennaptára szerint több növény…

Covid-19 vagy allergia? – Ismét közzétette a jellemző tünetekről szóló tájékoztatóját az Nnk

Blikk
-
 21.04.14 06:21Belföld

Ismét közzétette a koronavírus és az allergia tüneteinek azonosítását segítő tájékoztatóját a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) kedden a Facebook-oldalán. Az NNK pollennaptára szerint több növény pollenszórása is elérheti a napokban a tüneteket okozó közepes szintet.

COVID-19 vagy allergia? Ezt jelzik a tünetek

HáziPatika
-
 21.04.15 06:27Egészség

A koronavírus-fertőzés és az allergia tüneteinek azonosítását segítő tájékoztatót tett közzé Facebook-oldalán a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK). Az NNK pollennaptára szerint több növény pollenszórása is elérheti a napokban a tüneteket

Megint aktuálissá vált ez a koronavírus-kisokos

Infostart
-
 21.04.14 15:49Életmód

Belendülnek a pollenek, több is eléri a tüneteket okozó szintet - az allergia és a koronavírus-fertőzés egy-egy gyakori vagy ritka tünete segíthet eldönteni, melyikről van szó.

Ismét közzétették a koronavírus és az allergia jellemző tünetiről szóló tájékoztatóját

ma.hu
-
 21.04.14 07:33Életmód

Az NNK honlapján egy naponta frissülő "pollennaptárral" segíti az allergiások tájékozódását.

Koronavírus vagy allergia? Így különböztesd meg, ezek a jellemző tünetek

HelloVidék
-
 21.04.14 13:02Életmód

Ismét közzétette a koronavírus és az allergia tüneteinek azonosítását segítő tájékoztatóját a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) kedden a Facebook-oldalán. Az NNK pollennaptára szerint több növény pollenszórása is elérheti a napokban a tüneteket okozó közepes szintet.

Így különböztesd meg az allergia és a koronavírus tüneteit: nagyon hasznos táblázat készült

Femina
-
 21.04.14 10:06Színes

A Nemzeti Népegészségügyi Központ új tájékoztatót adott ki, hogy könnyebb legyen kiszűrni a koronavírus tüneteit az allergiaszezonban.