Fergeteges klippel jelentkezik a miskolci ötös, a The Sign

Life
-
 21.04.12 16:10Életmód

Elképesztően vicces klippel jelentkezik a The Sign, akik a most megjelenő albumuk címadó dalához olyan videót rittyentettek, hogy potyognak a könnyeink a nevetéstől. Megérkezett a „Mi fedeztük fel Amerikát" klip és vele együtt a korong is!

4 kapcsolódó hír

Új klipjükben a The Sign banda tagjai a Fehér Ház tetejéről is lecsúsznak

Glamour
-
 21.04.12 15:51Bulvár

Elképesztően vicces klippel jelentkezik a The Sign, akik a most megjelenő albumuk címadó dalához olyan videót rittyentettek, hogy potyognak a könnyeink a nevetéstől. Megérkezett a Mi fedeztük fel Amerikát klip és vele együtt a korong is!

Elképesztő videó, még a Fehér Ház tetejéről is lecsúsznak emberek

Ripost
-
 21.04.12 22:00Bulvár

Elképesztően vicces klippel jelentkezik a The Sign, akik a most megjelenő albumuk címadó dalához olyan videót rittyentettek, hogy potyognak a könnyeink a nevetéstől. Megérkezett a „Mi fedeztük fel Amerikát” klip és vele együtt a korong is!

Ők fedezték fel Amerikát – Dalról dalra a The Sign új nagylemeze, plusz itt az új klip is

Lángoló
-
 21.04.12 16:00Zene

Megjelent a The Sign második stúdióalbuma, ami az album címadó dalának premierjével érkezik. A borsodi zenekar kilenc dallal jön, melyek a zenekarra jellemző életigenlő stílust képviselik, és amikről most Czinke Máté frontember részletesen mesél a Lángoló olvasóinak. Mi fedeztük fel Amerikát A lemez sorrendben első, egyben címadó dala a…

The Sign – A Fehér Ház tetején csúszdáztak

Hard Rock
-
 21.04.12 16:00Zene

Elképesztően vicces klippel jelentkezik a The Sign, akik a most megjelenő albumuk címadó dalához készítettek videót. Megérkezett a Mi fedeztük fel Amerikát videója és vele együtt a nagylemez is!