Felborult egy autó Szendehelynél, útzár van érvényben

Nool
-
 21.04.12 20:26Baleset-bűnügy

Mentők és tűzoltók is érkeztek a helyszínre.

7 kapcsolódó hír

Műszaki mentés idejére teljes útlezárás a 42-es számú főúton

Police
-
 21.04.13 09:49Baleset-bűnügy

Műszaki mentés idejére teljes útlezárás a 42-es számú főútonHajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 04. 13., k - 09:49 Földes és Báránd között történt korábbi baleset miatt van érvényben forgalomkorlátozás.

Árokba hajtott egy kamion a 42-es főúton

Haon
-
 21.04.13 07:05Baleset-bűnügy

A sofőrt feszítővágóval szabadították ki a helyszínre érkező tűzoltók.

Fának ütközött egy kamion a 42-es főúton

Lesodródott az útról, fának ütközött és megdőlt egy nyerges vontató a 42-es főút Földes és Báránd közötti szakaszán, a 20. kilométer közelében. A jármű vezetője nem tudott kiszállni. A műszaki mentést végző püspökladányi hivatásos tűzoltók egy fa kivágása után feszítővágóval szabadították ki, majd átadták a mentőknek. Az érintett útszakaszon…

Felborult egy furgon Pilisvörösvár közelében

Út menti fának ütközött, és az oldalára borult egy furgon a 10-es főút Pilisvörösvár és Piliscsaba közötti szakaszán. Egy embert a műszaki mentést végző fővárosi hivatásos és pilisvörösvári önkéntes tűzoltók emelnek ki a járműből, amelyet előzőleg rögzítettek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

A tetejére borult egy autó Pilisszántó térségében

Felborult egy személyautó a Pilisvörösvár és Pilisszántó közötti úton. A jármű a tetején állt meg. A műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók a rendőrségi helyszínelés után megszüntetik a forgalmi akadályt. A helyszínre érkeztek a mentők is. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Árokba hajtott egy nyerges vontató kedd reggel a 42-es főúton

Dehir
-
 21.04.13 07:07Baleset-bűnügy

Báránd - A helyszínelés idejére félpályás útlezárást rendeltek el, a forgalom rendőri irányítás mellett zajlik.

Oszlopnak csapódott egy autó Berettyóújfaluban

Villanyoszlopnak csapódott egy személyautó Berettyóújfaluban, a Dózsa György út és a Lehel utca kereszteződése közelében. Az esethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járművet. A mentők is a helyszínre érkeztek. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.