Kigyulladt egy családi ház a III. kerületben

Egy nyolcvan négyzetméteres családi ház földszintje és tetőtere égett Budapest III. kerületében, az Aranypatak utcában. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik négy vízsugárral eloltották a lángokat. Az egységek utómunkálatokat végeznek.

5 kapcsolódó hír

Gaz és avar égett a XVIII. és a XXIII. kerület határán

Mintegy másfél hektáron gyulladt meg az aljnövényzet Budapest XVIII. és XXIII. kerületének határán, az Ültetvény utca közelében. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a lángokat. Az egységek utómunkálatokat végeznek.

Meggyulladt az aljnövényzet a XXIII. kerületben

Egy hektáron ég a száraz aljnövényzet Budapest XXIII. kerületében, a Középtemető utca közelében. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a lángok oltását.

Harmadszor vonultak ki pénteken szabadtéri tűz miatt a lánglovagok Soroksárra

Ittlakunk
-
 21.04.09 15:29Baleset-bűnügy

A tűzoltók péntek kora délutáni tájékoztatása szerint ismét tűz ütött ki Soroksáron. Ezúttal a Szamaránszki dűlő közelében gyulladt meg nagy mennyiségű szemét.A tűzoltók a helyszínen vannak már, és három vízsugárral oltják a lángokat – tudtuk meg Kisdi Mátétól, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől.Kisdi Máté elmondta azt is,…

Égett a szemét Gáborjánban

Kommunális hulladék égett csütörtökön délután Gáborjánban, a Szántó Kovács János utca végében. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat – adta hírül a megyei katasztrófavédelem.  

Tűz egy szigetszentmiklósi raktárban

Tűz ütött ki Szigetszentmiklóson, a Kökörcsin utcában. Faforgács égett egy mintegy háromszáz négyzetméteres, részben nyitott csarnok mellett, és a tűz mintegy ötven-nyolcvan négyzetméteren érintette a lemezborítású épületet is, amelyben szintén faforgács van. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók elfojtották a lángokat.