Az SZFE szerint szabályt szegve zárhatják ki őket az európai színművészeti egyetemek uniójából

Mandiner
-
 21.04.09 15:40Belföld

Az egyetem szerint alapszabály írja elő, hogy a kizárásról az érintett felet is meg kell hallgatni, ami viszont nem történt meg.

4 kapcsolódó hír

Az SZFE szerint szabályt szegve zárhatják ki őket az Európai Színházi Iskolák és Akadémiák Uniójából

HVG
-
 21.04.09 13:35Életmód

Az európai színművészeti iskolákat tömörítő szervezet úgy határozott, hogy nem kívánja a tagjai közt tudni a Színház- és Filmművészeti Egyetemet. Ám az SZFE szerint alapszabály írja elő, hogy a kizárásról az érintett felet is meg kell hallgatni. Márpedig őket nem hallgatták meg – írják lapunknak megküldött közleményükben.

Udvariatlannak és szabálytalannak tartja az SZFE a kizárását a színművészeti egyetemek uniójából

Telex
-
 21.04.09 15:32Belföld

Az európai színművészeti egyetemek uniója azért zárta ki az SZFE-t, mert az alapítvány miatt már nem tartják ugyanannak az intézménynek, mint ami egykor csatlakozott.

Az Szfe szerint szabályt szegve zárhatták ki őket az Európai Színházi Iskolák és Akadémiák Uniójából

Fidelio
-
 21.04.10 10:55Színpad

Az E:Utse márciusban úgy határozott, hogy kizárja tagjai közül a Színház- és Filmművészeti Egyetemet. Döntésüket azzal indokolták, hogy a vezetőtestületben történt jelentős változások miatt az egyetem már nem tekinthető ugyanannak az intézménynek, melyet korábban felvettek. Az Szfe szerint a kizárás szabályellenes.

Az SZFE szerint szabályt szegve zárják ki őket az európai színművészeti egyetemek uniójából

Színház.online
-
 21.04.10 10:17Színpad

Az egyetem szerint alapszabály írja elő, hogy a kizárásról az érintett felet is meg kell hallgatni, ami viszont nem történt meg.