Curtis felesége terhesen tudta meg, hogy a rapper megcsalta

SzMo
-
 21.04.08 10:55Bulvár

Curtis először letagadta várandós felesége előtt, hogy hűtlen lenne.

9 kapcsolódó hír

Curtis felesége elárulta, várandósan szerzett tudomást a megcsalásról

Liner
-
 21.04.08 08:58Bulvár

Újabb részletek derültek ki Curtis és felesége, Kriszti kapcsolatáról, ami nem éppen úgy végződött, mint azt sokan gondolták volna.

Terhesen tudta meg Curtis neje, hogy megcsalják

NLC
-
 21.04.08 03:28Bulvár

Széki Kriszti már a közös gyermeküket várta, amikor szembesült a rapper hűtlenségével. A megcsalt feleség már beadta a válókeresetet.

Curtisék hivatalosan is elválnak

Nap mint nap
-
 21.04.09 05:06Bulvár

Nap Mint Nap - Online Magazin Nemrégiben az egyik újságban jelent meg egy hosszabb interjú Curtis feleségével, Széki Krisztivel. A hosszabb interjúban a zenész felesége arról mesél, mi vezetett ahhoz, hogy kapcsolatuk végül megromlott és külön utakon kezdték el folytatni életüket. Állítólagosan Kriszti akkor szembesült azzal, hogy férje…

Várandós volt Krisztike mikor megtudta, Curtis megcsalta: kitálalt a volt feleség

Life
-
 21.04.08 07:30Baleset-bűnügy

Kriszti várandós volt, amikor a tudomására jutott, hogy Curtis hűtlen volt hozzá. A kapcsolatukat próbálták, de már nem lehetett megmenteni.

Curtis felesége, Kriszta lerántotta a leplet: tudta, hogy Curtis őt is megcsalta

iFaktor
-
 21.04.08 17:00Bulvár

A Story Magazin mai számából kiderült, hogy Kriszti, Curtis volt felesége már jóval kisfiúk, Doncsi érkezése előtt tudomást szerzett a rapper hűtlenségéről. Osváth Zsolt 1KANAPÉN beszélgetőműsorában nemrég Curtis volt a vendége. A beszélgetés alatt kiderült, hogy a zenész jelenlegi párja előtt mindenki mást megcsalt, beleértve egykori…

Széki Kriszti: Várandósan tudtam meg, hogy Curtis megcsalt

BorsOnline
-
 21.04.08 06:00Bulvár

Pár hónapig még próbálta elfogadni az elfogadhatatlant, de végül olyannyira megmérgezte a kapcsolatukat a félrelépés, hogy úgy döntött, új életet kezd.

Terhesen tudta meg Curtis neje, hogy megcsalják

Szórakoztató podcast hírek a legérdekesebb filmekről, televíziós- és streaming csatornák választékából, a színházi életről, könyvekről, és a kulturális életről.

Széki Kriszti: Várandósan tudtam meg, hogy Curtis megcsalt

Origo
-
 21.04.08 10:45Bulvár

Ekkor döntött úgy, hogy új életet kezd.

Curtis felesége terhesen tudta meg, hogy a rapper megcsalja őt

Indirekt
-
 21.04.08 07:18Színes

Széki Kriszti tudta, hogy Curtis hónapok óta csalja, de próbálta menteni a kapcsolatukat, ezért tűrt. – Már úton volt a kisfiunk, amikor tudomást szereztem a hűtlenségéről. Amikor először szembesítettem, letagadta, ám olyan konkrét információk jutottak a birtokomba, hogy aztán ő is belátta, nincs értelme ködösítenie. Pár hónapig még próbáltam…