Stumpf: Az SZFE ügye baleset volt

168.hu
-
 Tegnap 10:45Belföld

A kormánybiztos sajnálatosnak tartja az SZFE ügyét, de szerinte az inkább kivételnek számít a modellváltás ígéretes folyamatában.

9 kapcsolódó hír

Stumpf István az egyetemi modellváltásról: Az SZFE ügye egy kivétel

ATV
-
 21.04.08 21:13Belföld

A felsőoktatási modellváltás koordinációjáért felelős kormánybiztos szerint az, ami a Színház- és Filmművészeti Egyetem esetében történt, bizonyos értelemben egyfajta baleset, és reméli, hogy ilyen a többi modellváltó egyetem esetében nem fog előfordulni.

A kormánybiztos szerint baleset volt az Szfe ügye

Propeller
-
 Tegnap 11:44Színpad

A felsőoktatási modellváltás koordinációjáért felelős kormánybiztos szerint az, ami a Színház- és Filmművészeti Egyetem esetében történt, bizonyos értelemben egyfajta baleset – mondta az Atv műsorában.

Stumpf István megerősítette: Szili Katalin tagja lesz a PTE alapítványi kuratóriumának

Szabad Pécs
-
 21.04.08 22:56Vélemény

A Szabad Pécs írta meg azt nem hivatalos, de biztosnak mondott, egyetemi és politikai értesülésekre hivakozva, hogy Szili Katalin volt MSZP-s házelnök is tagja lehet a jövőben PTE-t működtető alapítványnak. Stumpf István egyetemi modellváltások koordinálásával megbízott kormánybiztos csütörtök este ezt meg is erősítette az ATV Egyenes…

Vadai Ágnes szerint Szili Katalin kormánypárti áruló

Mandiner
-
 Tegnap 12:53Vélemény

Vadai Ágnes kormánypártinak és árulónak nevezte Szili Katalint, mert szerepet vállalt a PTE-t fenntartó alapítvány kuratóriumában.

Stumpf István: “Az SZFE ügye bizonyos értelemben baleset volt”

A felsőoktatási modellváltás koordinációjáért felelős kormánybiztos is nyilatkozott a Színház- és Filmművészeti Egyetem ügye kapcsán az ATV-nek, egyfajta balesetnek titulálta a modellváltás körüli ellenállást.

Stumpf István: Az Szfe ügye bizonyos értelemben baleset volt

Fidelio
-
 Tegnap 14:30Színpad

A felsőoktatási modellváltás koordinációjáért felelős kormánybiztos is megszólalt a Színház- és Filmművészeti Egyetem körül kialakult helyzet kapcsán, egyfajta balesetnek titulálva a modellváltás körüli ellenállást. Stumpf István reményét fejezte ki aziránt is, hogy a többi modellváltó egyetemen ilyen nem fog előfordulni.

Stumpf István: Az SZFE ügye kivétel, egyfajta baleset

HVG
-
 Tegnap 10:53Belföld

A felsőoktatás modellváltását koordináló Stumpf István szerint a mostani munka kivételes, ennyi pénzt és lehetőséget még egyetlen kormány sem adott az egyetemeknek.

Stumpf: Az SZFE ügye bizonyos értelemben baleset volt

Telex
-
 Tegnap 10:04Belföld

A kormánybiztos szerint a kuratóriumok jól tükrözik majd az akadémiai élet sokszínűségét.

Stumpf István: Az SZFE ügye bizonyos értelemben baleset volt

Eduline
-
 Tegnap 15:15Karrier

A felsőoktatás modellváltását koordináló kormánybiztos arról is beszélt, hogy szerinte most lehetővé válik, hogy az oktatók koncentrálhassanak a hallgatókra.