Albérlet: nagy pofont kaphatnak a fiatalok

Napi.hu
-
 21.04.08 15:33Otthon

A koronavírus-járvány nemcsak a budapesti lakások bérleti díjaira gyakorolt sokkszerű hatást, de a fiatalok közül is sokaknak fel kellett adniuk az albérletüket, sokan kényszerültek vissza közülük a családhoz. A középkorúak viszont inkább albérletbe kerültek a válságos helyzetben - derül ki a Rentingo.com legfrissebb elezméséből.

4 kapcsolódó hír

Döbbenetes, mennyien ragadtak „mamahotelben” a koronavírus miatt: lássuk a friss statisztikát

Blikk
-
 21.04.09 09:53Bulvár

A koronavírus-járvány nemcsak a budapesti lakások bérleti díjaira gyakorolt sokkszerű hatást, hanem a bérlők életkor szerinti összetételét is jelentősen befolyásolta.

Kiszorultak a fiatalok a budapesti albérletekből

HVG
-
 21.04.08 19:27Gazdaság

Átrendeződött a fővárosban lakást bérlők életkor szerinti megoszlása a koronavírus egy éve alatt.

Sokan ragadtak mamahotelben a koronavírus miatt

BDPST24
-
 21.04.08 15:41Életmód

A koronavírus-járvány nemcsak a budapesti lakások bérleti díjaira gyakorolt sokkszerű hatást, hanem a bérlők életkor szerinti összetételét is jelentősen befolyásolta. A Rentingo.com legfrissebb elemzéséből kiderül, hogy a pandémia miatt sok fiatal ragadt a mamahotelben, mert nem tudott saját lakást bérelni: míg a járvány kitörése előtt a…

Albérlet: nagy pofont kaphatnak a fiatalok

Startlap
-
 21.04.08 15:33Gazdaság

A koronavírus-járvány nemcsak a budapesti lakások bérleti díjaira gyakorolt sokkszerű hatást, de a fiatalok közül is sokaknak fel kellett adniuk az albérletüket, sokan kényszerültek vissza közülük a családhoz.