Fejérben két új, műanyag borítású sítanpálya épül

Duol
-
 21.04.08 22:00Sport

Négy sítanpálya építéséhez összesen 68 millió forintnyi vissza nem térítendő támogatást nyújt az Aktív Magyarország Program keretében az Aktív Magyarországért Felelős Kormánybiztosi Iroda (AMFKI). A támogatás nyomán 2021 novemberéig Székesfehérváron, Keszthelyen, Miskolcon és Agárdon épülnek műanyag borítású tanpályák mintegy…

8 kapcsolódó hír

Négy új sítanpálya jön létre Magyarországon

Síelők
-
 21.04.08 08:40Utazás

Az Aktív Magyarország Program újabb mozgásforma támogatását segíti idéntől, már sítanpályák fejlesztésére is lehetett jelentkezni. A programnak köszönhetően 2021 novemberéig Székesfehérváron, Keszthelyen, Miskolcon és Agárdon épülnek új sítanpályák.

Agárdon és Székesfehérváron is épül műanyag borítású sítanpálya

Magyar Nemzet
-
 21.04.08 15:15Belföld

A síelés és a snowboard több százezer magyar családnak nyújt kikapcsolódást, feltöltődést a téli időszakban.

Sítanpályát építenek Keszthelyen

hírbalaton
-
 21.04.08 14:00Belföld

Az Aktív Magyarország Program újabb mozgásforma támogatását segíti idéntől, már sítanpályák fejlesztésére is lehetett jelentkezni. A Program olyan sípályák építéséhez nyújt segítséget, melyeken a lakóhelyünkhöz közel, szakképzett oktatók közreműködésével tanulhatunk meg síelni vagy snowboardozni. Az Aktív Magyarországért Felelős…

Felvonós sítanpálya épül Keszthelyen

2021 novemberéig készül el a műanyag borítású sítanpálya Keszthelyen, amely ősztől tavaszig időjárástól függetlenül használható majd.

Agárdon és Székesfehérváron is épül műanyag borítású sítanpálya

Feol
-
 21.04.08 09:20Megyei

Négy sítanpálya építéséhez összesen 68 millió forintnyi vissza nem térítendő támogatást nyújt az Aktív Magyarország Program keretében az Aktív Magyarországért Felelős Kormánybiztosi Iroda (Amfki).

Székesfehérváron és Agárdon is lesznek műanyag borítású sípályák

fmc
-
 21.04.08 18:26Megyei

Négy sítanpálya építéséhez összesen 68 millió forintnyi vissza nem térítendő támogatást nyújt az Aktív Magyarország Program keretében az Aktív Magyarországért Felelős Kormánybiztosi Iroda (Amfki).

Sítanpályák építését támogatja a kormány

Turizmus Online
-
 21.04.08 08:16Utazás

Négy sítanpálya építéséhez össz. 68 millió forintnyi vissza nem térítendő támogatást nyújt az Aktív Magyarországért Felelős Kormánybiztosi Iroda.

Négy új sítanpálya jön létre az Aktív Magyarország Programban

Turizmus.com
-
 21.04.07 17:05Utazás

Az Aktív Magyarország Program újabb mozgásforma támogatását segíti idéntől, már sítanpályák fejlesztésére is lehetett jelentkezni. A Program olyan sípályák építéséhez nyújt segítséget, melyeken a lakóhelyünkhöz közel, szakképzett oktatók közreműködésével tanulhatunk meg síelni vagy snowboardozni.