Akkor dönt a kormány a további lazításról, amikor elérjük a 3 millió beoltottat

444.hu
-
 21.04.08 12:57Belföld

Gulyás Gergely szerint a 7-es cikkely szerinti eljárást is el lehetne indítani Perty Zsolt kapusedző kirúgása miatt, ha nem csináltak volna viccet belőle.

16 kapcsolódó hír

Gulyás: 3 millió beoltott fölött dönt a kormány a további enyhítésekről

168.hu
-
 21.04.08 10:50Belföld

A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint ez 5-6 napon belül valósulhat meg. 

Gulyás Gergely: újabb lazításról jöhet döntés 5-6 nap múlva

Privátbankár
-
 21.04.08 13:27Gazdaság

A kormány ezelőtt döntött úgy, hogy valamennyi újraindítással kapcsolatos döntést a beoltottak számához fog kötni. A Miniszterelnökséget vezető miniszter tájékoztatása szerint néhány napon belül elérkezhetünk a következő mérföldkőhöz. 

Orbán: Júniusra 7 millió beoltott lehet, védettségi igazolvánnyal mehetünk majd rendezvényekre

Növekedés
-
 Tegnap 08:08Gazdaság

Május 10-én nyitják ki a középiskolákat, az érettségi vizsgák pedig csak írásban lesznek, mint tavaly. Tegnap elértük a négymillió regisztráltat, május közepére 5 millió, júniusra pedig 7 millió főt lehet majd beoltani. A társadalmi eseményekre védettségi igazolvánnyal lehet majd menni - mondta Orbán Viktor kormányfő a Kossuth Rádiónak adott ma…

Napokon belül elérjük a 3 millió oltottat, újabb enyhítések jönnek

Femcafe
-
 21.04.08 15:46Életmód

Hamarosan a teraszokra is kiülhetünk Gulyás Gergely szerint.

Kormányinfó: 3 millió oltottnál újabb lazításról dönthet a kormány

Piac és Profit
-
 21.04.08 13:18Gazdaság

A kormány ezelőtt döntött úgy, hogy valamennyi újraindítással kapcsolatos döntést a beoltottak számához fog kötni. A Miniszterelnökséget vezető miniszter tájékoztatása szerint néhány napon belül elérkezhetünk a következő mérföldkőhöz. 

Védettségi igazolvánnyal mehetsz moziba, szállodába, koncertre

ProfitLine
-
 Tegnap 09:45Gazdaság

Az első oltásukat megkapók száma hamarosan eléri a hárommilliót, május elejére pedig a négymilliót - közölte a miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Koronavírus: pár napon belül újabb lazító intézkedés jöhet Magyarországon

Portfolio
-
 21.04.08 08:16Gazdaság

Halad az újra nyitás Magyarországon, sorra jelentik be a nagyobb üzletek, hogy ismét várják a vásárlókat. A vírus tovább terjed, újfajta mutánsok fertőznek a világon. Közben egyre több az aggály az AstraZeneca vakcinájával kapcsolatosan. Gulyás Gergely a mai kormányinfón bejelentette: 3 millió oltottnál újabb lazítás jöhet, ezt a számot 5-6 napon…

Gulyás Gergely bejelentette: napokon belül újabb lazítás jöhet, ez a feltétele

Ripost
-
 21.04.08 11:59Belföld

Április 8-án is megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját a Kormányinfó. Itt vannak a kormány legfrissebb intézkedései.

Gulyás Gergely újabb bűvös számot mondott be

Hírklikk
-
 21.04.08 12:09Belföld

Az újraindítás következő lépéseiről a kormány akkor dönt, ha a beoltottak száma eléri a 3 milliót – jelentette be a Miniszterelnökséget vezető Gulyás Gergely csütörtöki online sajtótájékoztatóján, hozzátéve: ez öt-hat napon belül várható.

Magyarországon védettségi igazolvánnyal lehet részt venni a sporteseményeken

Körkép
-
 21.04.08 17:17Sport

Nyitókép: magyarhirlap.sk/illusztráció   Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki (április 8.) Kormányinfón bejelentette, hogy védettségi igazolvánnyal lehet majd részt venni a magyarországi sportrendezvényeken. Hogy mikor lép életbe a lehetőség, egyelőre még nem lehet tudni.   Mint a miniszter fogalmazott, ez lesz…

3 millió beoltott után jöhetnek az újraindítás újabb lépései

Hiros
-
 21.04.08 10:58Belföld

A csütörtöki Kormányinfón Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter beszélt többek között az iskolanyitásról, illetve reagált az AstraZeneca vakcinával kapcsolatos hírekre is.

Orbán: Csak május 10-én nyitnak a középiskolák

Ugytudjuk
-
 Tegnap 08:13Megyei

Hétmillió embert szeretnének beoltani júniusig.

Gulyás Gergely: 3 millió beoltott után lehet újabb enyhítés

Klubrádió
-
 21.04.08 12:08Vélemény

További enyhítő intézkedésekre nem számíthatunk, amíg nem érjük el a 3 millió oltottat – jelentette be Gulyás Gergely. A Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón arról is beszélt, hogy májusig 4 millió vakcina áll majd rendelkezésre.

Hárommillió beoltottnál jöhetnek a következő enyhítések

Promenad
-
 21.04.08 11:52Megyei

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő online sajtótájékoztató keretében számolt be a legfrissebb koronavírus-járvánnyal kapcsolatos fejleményekről, intézkedésekről.

Gulyás Gergely: A továbbiakról akkor döntünk, ha elértük a hárommillió oltást

Magyar Hang
-
 21.04.08 10:53Belföld

Öt-hat napon belül érhetjük el a hárommillió oltottat, akkor dönt majd a kormány a további enyhítésekről. Szerinte áprilisban ki lehet majd ülni a teraszokra, sportrendezvényre pedig csak védettségi igazolvánnyal lehet majd menni. Lapunk kérdéseit ezúttal sem olvasták fel a Kormányinfón.

Öt-hat nap múlva újabb lazításokról dönthet a kormány

Dehir
-
 21.04.08 10:17Megyei

Budapest - A tanároktól azt kérte a miniszter, legyenek tekintettel a szülőkre és a diákokra, hogy április 19-én visszaállhasson a tanítás hagyományos rendje.