Újabb önsegélyező pénztár lett a múlté

Privátbankár
-
 21.04.08 14:52Gazdaság

Bekövetkezett, amit korábbi cikkünkben előrejeleztünk: a hazai önsegélyező pénztárak évek óta tartó szűkülése folytatódott. A TEMPO Egészség- és Önsegélyező Pénztár beolvadt a Patika Egészségpénztárba, amelynek eredményeként utóbbi taglétszáma nyolcvanezer fő fölé, a vagyona pedig több mint ötmilliárd forintra…

7 kapcsolódó hír

Újabb öngondoskodást kínáló cég szűnt meg

MFor
-
 21.04.08 14:41Gazdaság

A TEMPO Egészség- és Önsegélyező Pénztár beolvadt a Patika Egészségpénztárba, amelynek eredményeként utóbbi taglétszáma nyolcvanezer fő fölé, a vagyona pedig több mint ötmilliárd forintra nőtt.

Ezt az egészségpénztárt már ne keresse többé senki: így tűnt el Magyarországon

Pénzcentrum
-
 21.04.08 19:03Gazdaság

A Patika Egészségpénztár lezárta a TEMPO beolvadási eljárását, amelynek eredményeképpen az egészségpénztár taglétszáma meghaladja a nyolcvanezer főt, a vagyona pedig több mint ötmilliárd forintra nőtt. A Patikapénztár célja, hogy innovatív szolgáltatásaival hatékonyan támogassa a hazai öngondosodás erősödését és fenntartható mederbe…

Egy tucatra olvadt az egészségpénztárak száma

Azenpenzem
-
 21.04.08 12:10Gazdaság

A Tempo egészségpénztár beolvadt a Patikapénztárba – tudatta a társaság –, így 12 szereplőre szűkült az egészség- és önsegélyező pénztári szektor. A Patika taglétszáma az ügylet után meghaladja a nyolcvanezer főt, vagyona több mint ötmilliárd forintra nőtt.

Újabb pénzügyi cég tűnik el a magyar piacról

Napi.hu
-
 21.04.08 12:52Belföld

A Patika Egészségpénztár lezárta a Tempo Egészségpénztár beolvadási eljárását, amelynek eredményeképpen a dinamikusan fejlődő egészségpénztár taglétszáma meghaladja a nyolcvanezer főt, a vagyona pedig több mint ötmilliárd forintra nőtt.

Beolvadt a Tempo a Patika Egészségpénztárba

Portfolio
-
 21.04.08 11:59Gazdaság

A Patika Egészségpénztár lezárta a Tempo beolvadási eljárását, amelynek eredményeképpen az egészségpénztár taglétszáma meghaladja a nyolcvanezer főt, a vagyona pedig több mint ötmilliárd forintra nőtt - derül ki a Patikapénztár közleményéből.

Tovább csökkent az egészségpénztárak száma

VG
-
 21.04.08 15:32Gazdaság

A Tempo beolvad a Patikapénztárba.

Tovább csökkent az egészségpénztárak száma

MedicalOnline
-
 Tegnap 05:50Gazdaság

A Patika Egészségpénztár lezárta a TEMPO beolvadási eljárását, amelynek eredményeképpen a dinamikusan fejlődő egészségpénztár taglétszáma meghaladja a nyolcvanezer főt.