Emiatt tudott kinyitni az üzletek többsége szerdán

hirado.hu
-
 21.04.08 10:04Belföld

A jogszabály szerinti nyitáshoz szükséges feladatok egy részét előre el tudták végezni a boltosok, így a többségük ki is nyitott – mondta Vámos György, az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) főtitkára az MTI-nek csütörtökön.

7 kapcsolódó hír

OKSZ: az üzletek döntő többsége kinyitott

Növekedés
-
 21.04.08 09:48Gazdaság

Az üzletek döntő többsége kinyitott szerdán, mert a jogszabály szerinti nyitáshoz szükséges feladatok egy részét előre el tudták végezni a boltosok - mondta Vámos György,  az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) főtitkára az MTI-nek csütörtökön.

Az üzletek nagy része kinyitott

ProfitLine
-
 21.04.08 10:00Gazdaság

Az üzletek döntő többsége kinyitott szerdán, mert a jogszabály szerinti nyitáshoz szükséges feladatok egy részét előre el tudták végezni a boltosok - mondta Vámos György, az Országos Kereskedelmi Szövetség (Oksz) főtitkára az MTI-nek csütörtökön.

Hogy is van pontosan az a 10 négyzetméteres bolti szabály?

Infostart
-
 21.04.07 11:33Belföld

Vámos György, az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára az InfoRádióban tisztázta az esetleges félreértéseket.

Koronavírus – Az üzletek döntő többsége kinyitott a szakmai szervezet szerint

Az Üzlet
-
 21.04.08 10:44Gazdaság

Az üzletek döntő többsége kinyitott szerdán, mert a jogszabály szerinti nyitáshoz szükséges feladatok egy részét előre el tudták végezni a boltosok - mondta Vámos György,  az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára.

Az üzletek döntő többsége kinyitott itthon

Turizmus.com
-
 21.04.08 11:10Utazás

Az üzletek döntő többsége kinyitott szerdán, mert a jogszabály szerinti nyitáshoz szükséges feladatok egy részét előre el tudták végezni a boltosok – mondta Vámos György, az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) főtitkára csütörtökön.

Magyarországon kinyitott az üzletek döntő többsége

Felvidék.ma
-
 21.04.08 10:21Határtalan

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, lépcsőzetesen nyit Magyarország, többek között kinyithatnak a boltok, ha teljesítik a feltételeket. Vámos György, az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára az MTI-nek csütörtökön elmondta, hogy az üzletek döntő többsége kinyitott szerdán, hiszen a jogszabály szerinti nyitáshoz szükséges feladatokat előre el…

Az üzletek döntő többsége kinyitott

Promenad
-
 21.04.08 09:44Színes

Az üzletek döntő többsége kinyitott szerdán, mert a jogszabály szerinti nyitáshoz szükséges feladatok egy részét előre el tudták végezni a boltosok - mondta Vámos György,  az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) főtitkára az MTI-nek csütörtökön.