Vámos György: Nem volt egyszerű a gyors nyitás megszervezése a boltoknak

168.hu
-
 21.04.08 12:09Belföld

Egyes cégeknél nehézséget jelenthetett a munkaerő megszervezése, mert a nyitásról szóló kormányzati bejelentés csak előző nap délután öt óra környékén hangzott el.

19 kapcsolódó hír

Fény az alagút végén: az üzletek döntő többsége kinyitott

Demokrata
-
 21.04.08 10:32Belföld

A jogszabály szerinti nyitáshoz szükséges feladatok egy részét előre el tudták végezni a boltosok.

Koronavírus Magyarországon: a boltok többsége ki tudott nyitni

Piac és Profit
-
 21.04.08 12:18Gazdaság

Az üzletek döntő többsége kinyitott szerdán, mert a jogszabály szerinti nyitáshoz szükséges feladatok egy részét előre el tudták végezni a boltosok - mondta Vámos György, az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) főtitkára az MTI-nek.

A magyarok nem vártak, az üzletek döntő többsége azonnal kinyitott

Liner
-
 21.04.08 09:34Életmód

Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) információi szerint a Magyarországon lévő üzletek döntő többsége azonnal kinyitott, amikor megérkezett a zöld jelzés.

OKSZ: az üzletek döntő többsége kinyitott

Az új szabályok betartásának ellenőrzésére a rendőrségnek, a kormányhivatal fogyasztóvédelmi hatóságának, valamint a jegyzőnek van jogosultsága.

Itt a magyar nyitás-kalauz: a legtöbb bolt vette az akadályt, és már fogad vásárlókat

Pénzcentrum
-
 21.04.08 18:33Életmód

Az üzletek döntő többsége kinyitott szerdán, mert a jogszabály szerinti nyitáshoz szükséges feladatok egy részét előre el tudták végezni a boltosok - mondta Vámos György,  az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) főtitkára az MTI-nek csütörtökön.

Egyes üzletek szigorúbb létszámkorláttal indultak újra

ProfitLine
-
 21.04.08 22:30Gazdaság

A legtöbb, az elmúlt egy hónapban zárva tartott üzlet kinyitott, miután Magyarországon a beoltottak száma meghaladta a 2,5 milliót. A boltokban 10 négyzetméterenként egy vásárló tartózkodhat, ennek ellenőrzése a kereskedők feladata, amit különböző módon oldanak meg, és vannak olyan nagyáruházak, amelyek ennél is szigorúbb…

Komoly nehézséget is jelentett a boltoknak a nyitás

Napi.hu
-
 21.04.08 11:55Belföld

Bár az üzletek döntő többsége kinyitott szerdán, mert a jogszabály szerinti nyitáshoz szükséges feladatok egy részét előre el tudták végezni a boltosok, komoly nehézségekkel is meg kellett birkózniuk.

Koronavírus – Oksz: az üzletek döntő többsége kinyitott

Blikk
-
 21.04.08 13:03Belföld

Az üzletek döntő többsége kinyitott szerdán, mert a jogszabály szerinti nyitáshoz szükséges feladatok egy részét előre el tudták végezni a boltosok - mondta Vámos György, az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) főtitkára az MTI-nek csütörtökön.

Oksz: az üzletek döntő többsége kinyitott

Kisalföld
-
 21.04.08 12:21Gazdaság

A jogszabály szerinti nyitáshoz szükséges feladatok egy részét előre el tudták végezni a boltosok – mondta Vámos György.

„Lázas telefonálgatás indult”, miután a kormány bejelentette, hogy nyithatnak az üzletek

Magyar Hang
-
 21.04.08 10:00Gazdaság

Sok üzlet szabadságon tartotta a dolgozókat, és nehezen szervezte meg másnapra a megfelelő munkaerőt – mondta Vámos György. Az üzletek döntő többsége kinyitott.

OKSZ: az üzletek döntő többsége kinyitott

Kanizsa Újság
-
 21.04.08 10:18[N/A]

Az OKSZ főtitkára ésszerűnek nevezte a létszámkorlát bevezetését a négyzetméterszabály alapján. Elmondta, hogy az új szabályt időszakonként és üzlettípusonként eltérően tartatják be: van ahol a kosarak számával, van ahol elektronikus megoldással határozzák meg, másutt a biztonsági őr számolja a vásárlókat.

OKSZ: az üzletek döntő többsége kinyitott szerdán

ma.hu
-
 21.04.08 09:41Gazdaság

Egyes cégeknél a munkaerő megszervezése jelenthetett nehézséget.

Az üzletek döntő többsége kinyitott

Realista
-
 21.04.08 15:00Cégvilág

Az üzletek döntő többsége kinyitott szerdán, mert a jogszabály szerinti nyitáshoz szükséges feladatok egy részét előre el tudták végezni a boltosok - mondta Vámos György,  az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) főtitkára.

Oksz: az üzletek döntő többsége kinyitott

Duol
-
 21.04.08 12:21Gazdaság

A jogszabály szerinti nyitáshoz szükséges feladatok egy részét előre el tudták végezni a boltosok – mondta Vámos György.

Több üzlet szigorúbb létszámkorláttal indult újra

Győr Plusz
-
 21.04.08 12:00Belföld

A Decathlon Magyarország például a jogszabályi lehetőségnél 5-7 százalékkal kevesebb vevőt enged be áruházaiba, hogy biztosan elkerüljenek bármilyen tumultust. Az ellenőrzést úgy oldották meg, hogy minden áruházban plusz egy biztonsági őr dolgozik, aki egy applikáció segítségével számolja az érkező és távozó vásárlókat – mondta el…

Nyitás a kereskedelemben: Egyik pillanatról a másikra hívták be a szabadságon tartott dolgozókat

HR Portál
-
 21.04.08 10:55Karrier

Lázas telefonálgatás kezdődött egyes kereskedelmi egységeknél, miután a kormány kedden délután 5-kor jelentette be, hogy másnap kinyithatnak a boltok. Az üzletek többsége azonban megoldotta a feladatot és a létszámkorláttal kapcsolatos teendőket is.

Oksz: az üzletek döntő többsége kinyitott

Trademagazin
-
 21.04.08 10:52Gazdaság

Az üzletek döntő többsége kinyitott szerdán, mert a jogszabály szerinti nyitáshoz szükséges feladatok egy részét előre el tudták végezni a boltosok – mondta Vámos György, az Országos Kereskedelmi Szövetség (Oksz)

Az üzletek többsége rendben kinyitott az új szabályok szerint

Origo
-
 21.04.08 10:49Gazdaság

A nyitáshoz szükséges feladatok egy részét előre el tudták végezni a boltosok.

Az üzletek döntő többsége kinyitott

Mandiner
-
 21.04.08 09:31Belföld

Az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára elmondta, hogy a jogszabály szerinti nyitáshoz szükséges feladatok egy részét előre el tudták végezni a boltosok.