NAV: időpontot kell foglalni az ügyintézéshez

Adózóna
-
 21.04.07 16:50Gazdaság

A koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzetben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), központi ügyfélszolgálatain, kirendeltségein és ügyfélszolgálati helyein a személyesen megjelenő ügyfeleket időpontfoglalással fogadja, olvasható a NAV honlapján.

3 kapcsolódó hír

Időpontot kell foglalni a Nav-nál az ügyintézéshez

Nyíregyháza
-
 21.04.08 11:45Belföld

A koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzetben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) központi ügyfélszolgálatain, kirendeltségein és ügyfélszolgálati helyein a személyesen megjelenő ügyfeleket időpontfoglalással fogadja – hívta fel a figyelmet az adóhatóság szerdai közleményében.

Nav: Időpontot kell foglalni az ügyintézéshez

Hiros
-
 21.04.07 09:32Cégvilág

A koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzetben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (Nav), központi ügyfélszolgálatain, kirendeltségein és ügyfélszolgálati helyein a személyesen megjelenő ügyfeleket időpontfoglalással fogadja.

Szünetel a személyes ügyintézés a polgármesteri hivatalban

Ittlakunk
-
 21.04.07 06:00Budapest 17. ker

A koronavírus-járvány elleni küzdelem érdekében a rákosmenti Polgármesteri Hivatalban április 19-ig a személyes ügyfélfogadás szünetel - olvasható az önkormányzat honlapján.Az ügyeiteket ebben az időszakban a megadott központi telefonszámon, e-mailben vagy postai úton intézhetitek.központi telefonszám:…