Nagy lánggal ég a szentendrei Spar épülete

24.hu
-
 21.04.07 20:05Baleset-bűnügy

A tűzoltók megkezdték a lángok oltását.

5 kapcsolódó hír

Sikeresen eloltották a tüzet a Spar szentendrei raktárában: 71 tűzoltó vett részt a nagyszabású mentésben

Blikk
-
 21.04.08 07:14Baleset-bűnügy

Mint arról a Blikk is beszámolt, szerda este kigyulladt az egyik szentendrei Spar raktárrésze, ami hatalmas lángokban állt. Darázs Ágnes, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője elárulta a Blikknek, hogy a Dunakanyar körúton lévő Spar üzlethelyiségének raktárépülete 200 négyzetméteren égett.

Sokkoló felvétel a hatalmas lángokkal égett szentendrei szupermarketről

Ripost
-
 21.04.08 05:40Baleset-bűnügy

Éjszakába nyúlóan oltották a tűzoltók a bevásárló üzletet. Hatalmas erővel vonultak ki a lánglovagok, összesen 24 egység volt jelen az oltásnál.

Kigyulladt egy ház Gávavencsellőn

Szon
-
 21.04.07 14:12Baleset-bűnügy

A tűzoltókat a Tisza utcába riasztották.

Katasztrófavédelem: nem volt személyi sérültje a szentendrei áruháztűznek

Népszava
-
 21.04.08 13:35Baleset-bűnügy

A szentendrei áruháztűz megfékezése és az oltási munkálatok után a kutatómentők kutyás egysége átvizsgálta az épületet, és nem talált sérültet az üzlet maradványai között - mondta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője csütörtökön

Kigyulladt egy ház Gávavencsellőn

Lángra kapott egy kétszázhatvan négyzetméteres lakóház tetőszerkezete a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gávavencsellőn, a Tisza utcában. A lakók elhagyták az épületet. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók megkezdték a lángok oltását, de a helyszínre riasztották a nyíregyházi hivatásos tűzoltókat is.