Szlávik: Nyáron egy focimeccsen a tömeg még veszélyes lehet, de a strandon talán majd nem kell …

444.hu
-
 21.04.08 07:24Egészség

Az infektológus főorvos azt mondta, a lakosság negyedének átoltottsága után még nem lehet nagy engedményeket adni.

16 kapcsolódó hír

Készül a Nemzeti Infektológiai Program

hirado.hu
-
 21.04.07 20:07Belföld

A koronavírus-világjárvány egy új nemzeti egészségügyi program megalkotására, kidolgozásának szükségességére hívta fel a figyelmet.

Készül a Nemzeti Infektológiai Program

ATV
-
 21.04.07 18:08Belföld

Készül a Nemzeti Infektológiai Program - írta az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Szlávik János is elmondta a véleményét az AstraZenecáról

Liner
-
 21.04.07 23:16Életmód

Szlávik János, a Dél-Pesti Centrumkórház infektológusa is elmondta a véleményét az AstraZeneca védőoltása kapcsán felmerült vérrögképződési problémákról.

Szlávik János: már van bevált módszer a koronavírus ellen - az oltás

Napi.hu
-
 21.04.08 11:21Belföld

Óva intek mindenkit, hogy egy oltás után úgy érezze, hogy övé a világ - mondta Szlávik János az InfoRádió Aréna című műsorában.

Továbbadhatja a fertőzést, akit beoltottak? Szlávik János elmagyarázta

Propeller
-
 21.04.08 08:54Belföld

De talán a strandon már kell maszkot viselni.

Szlávik: amíg nincs nyájimmunitás, addig vigyázni kell

HáziPatika
-
 21.04.08 10:06Egészség

"Ha sok ember lesz beoltva, akkor kevés beteg lesz, és kevesen fognak fertőzni, és vége lesz a járványnak. De ez még jó néhány hónap" - mondta Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője az InfoRádió Aréna

Szlávik János elmondta, hogyan készüljünk az idei nyaralásra és nézessünk-e antitest-szintet

Infostart
-
 21.04.07 19:47Belföld

Óva intek mindenkit, hogy egy oltás után úgy érezze, hogy övé a világ – mondta Szlávik János főorvos az InfoRádió Aréna című műsorában. A Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője szerint nyáron lehet nagyobb lazítás, talán már maszk nélkül lehet a strandon napozni.

Szlávik János szerint nyáron még veszélyes lehet a tömeg egy focimeccsen

Noizz
-
 21.04.08 09:00Bulvár

Szlávik János szerint legkorábban nyáron lehet nagyobb lazításra számítani, addig is óva int mindenkit attól, hogy egy oltás után már azt gondolja, elmúlt a járvány.

Készül a Nemzeti Infektológiai Program

Index
-
 21.04.07 22:19Belföld

A koronavírus-világjárvány egy új nemzeti egészségügyi program megalkotására, kidolgozásának szükségességére hívta fel a figyelmet.

Készül a Nemzeti Infektológiai Program

MedicalOnline
-
 21.04.07 16:37Gazdaság

A koronavírus világjárvány egy új nemzeti egészségügyi program megalkotására, kidolgozásának szükségességére hívta fel a figyelmet, közli a szaktárca.

Szlávik: Egy nyári focimeccsen a tömeg még veszélyes lehet, de már nem kell maszkban napozni

Népszava
-
 21.04.08 09:23Belföld

Még jó néhány hónap, míg azt mondhatjuk, hogy vége a járványnak, ráadásul a lakosság negyedének átoltottsága nem indokolja a nagy enyhítést.

Készül a Nemzeti Infektológiai Program

Magyar Hírlap
-
 21.04.07 15:42Belföld

A Dél-Pesti Centrumkórház főigazgatója, Vályi-Nagy István koordinálja a programot.

Szlávik: A védettség csak a második oltás utáni egy-két hétben alakul ki

Óbuda Most
-
 21.04.08 13:02Megyei

Óva intek mindenkit, hogy egy oltás után úgy érezze, hogy övé a világ – mondta Szlávik János, Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője az InfoRádió szerda esti Aréna című műsorában. Az interjú apropója azt volt, hogy Magyarországon több mint 2,5 millió ember beoltása után a kormány úgy döntött: a koronavírus-járvány harmadik…

Szlávik szerint talán nyáron már nem kell majd maszkban napoznunk a strandon

Borsod24
-
 21.04.08 12:46Egészség

Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője szerint legkorábban nyáron lehet nagyobb lazításra számítani, addig is óva int mindenkit attól, hogy egy oltás után már azt gondolja, elmúlt a járvány – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában, amelyet a Telex szemlézett. Szlávik az oltások fontosságát hangsúlyozta a…

Emmi: készül a Nemzeti Infektológiai Program

Debreceni Nap
-
 21.04.07 21:22Belföld

Készül a Nemzeti Infektológiai Program – írta az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében. Emlékeztettek: a nemzeti egészségügyi programok azokat a népegészségügyi jelentőségű betegségeket foglalják rendszerbe, amelyek Magyarországon a lakosság nagy részét érintik, amelyekben a…

Magyarországon készül a Nemzeti infektológiai program

Felvidék.ma
-
 21.04.07 18:57Határtalan

A koronavírus-világjárvány egy új nemzeti egészségügyi program megalkotására, kidolgozásának szükségességére hívta fel a figyelmet – írták. Mint hozzátették: Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere kezdeményezésére készül a Nemzeti infektológiai program, amelyet Vályi-Nagy István, a Dél-pesti Centrumkórház főigazgatója koordinál.