Közel van a harmadik hullám teteje a szakértő szerint

hirado.hu
-
 21.04.07 09:24Egészség

Mivel a koronavírus örökítőanyagának koncentrációjában országosan stagnáló tendencia figyelhető meg, hamarosan elérünk a harmadik hullám tetejére – mondta a Magyar Nemzenek Pándics Tamás, a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) közegészségügyi laboratóriumi főosztályának vezetője, aki arról is beszélt, hogy a tavaly májusban…

10 kapcsolódó hír

A szennyvízvizsgálat alapján már közel van a harmadik hullám teteje

vg.hu
-
 21.04.07 09:53Gazdaság

A tavaly májusban Magyarországon elindult szennyvízvizsgálatokhoz saját innovációra is szükség volt.

Emelkedett a víruskoncentráció Békéscsabán

Békéscsabán emelkedett a koronavírus örökítőanyagának szennyvízben mért koncentrációja a Nemzeti Népegészségügyi Központ 13. heti adatai alapján, a tendencia viszont stagnál.  A szennyvízben továbbra is a brit vírusvariáns dominál. Országos szinten az elmúlt hetek magas szinten stagnáló eredményei után a szennyvízminták átlagos…

Az NNK vezetője szerint közel lehet a harmadik hullám teteje

Portfolio
-
 21.04.07 09:13Gazdaság

Mivel a koronavírus örökítőanyagának koncentrációjában országosan stagnáló tendencia figyelhető meg, hamarosan elérünk a harmadik hullám tetejére - mondta a Magyar Nemzet szerdai számában Pándics Tamás, a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) közegészségügyi laboratóriumi főosztályának vezetője.

Tőlünk tanulja a világ, miként lehet előjelezni a járványhelyzet alakulását

Ripost
-
 21.04.07 19:00Belföld

A világszinten is unikálisnak számító diagnosztikai módszerről az NNK közegészségügyi laboratóriumi főosztályának vezetője beszélt.

A népegészségügyi központ egyik vezetője szerint már közel van a harmadik hullám teteje

HVG
-
 21.04.07 09:45Belföld

Pándics Tamás szerint a koronavírus örökítőanyagát négymillió embertől származó mintából vizsgálják, ami bőségesen elegendő ahhoz, hogy követni tudják a járványügyi folyamatokat.

Tatabányai szennyvízadatok: nem csökken a Covid-örökítőanyag koncentrációja

Kemma
-
 21.04.07 15:52Belföld

A Nemzeti Népegészségügyi Központ 13. heti mérési adatai szerint Tatabánya szennyvizében kimutatható Covid-örökítőanyag koncentrációja mérsékelt és stagnáló tendenciájú.

Müller Cecília: A közeljövőben tetőzhet a járvány

Magyar Narancs
-
 21.04.06 12:12Belföld

Viszont országos átlagban stagnál a koronavírus örökítőanyagának szintje a szennyvízben, jelentős csökkenést sehol sem mértek - mondta az országos tiszti főorvos.

Pándics Tamás: Közel van a harmadik hullám teteje a szakértő szerint

Behír
-
 21.04.07 15:43Belföld

Mivel a koronavírus örökítőanyagának koncentrációjában országosan stagnáló tendencia figyelhető meg, hamarosan elérünk a harmadik hullám tetejére – mondta a Magyar Nemzenek Pándics Tamás, a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) közegészségügyi laboratóriumi főosztályának vezetője.

Csökkenő és stagnáló tendencia

Feol
-
 21.04.07 21:36Megyei

Országosan csökken, a megyeszékhelyen jelenleg stagnál a koronavírus szennyvízben mért koncentrációja. A Nemzeti Népegészségügyi Központ a járványügyi szabályok betartására is figyelmeztet.

Friss hír: Eger szennyvízében mérsékelt a Covid-örökítőanyag

Heol
-
 21.04.07 18:16Belföld

A Nemzeti Népegészségügyi Központ 10. heti mérési adatai szerint az Eger szennyvízében kimutatható Covid-örökítőanyag koncentrációja mérsékelt, tendenciája stagnál.