Covid: akik kórházba kerülnek, akár többféle krónikus betegségben – cukorbetegség, kóros elhízá…

ridikul.hu
-
 21.04.07 15:27Egészség

A védelmi intézkedések első fokozatú feloldása ellenére is fokozott óvatosságot és az eddigi járványügyi szabályok betartását kérte mindenkitől az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs szerdai, online sajtótájékoztatóján.

4 kapcsolódó hír

Nincs elég vakcina Magyarországon, gyorsan terjed a vírus, mégis újranyit az ország

Portfolio
-
 21.04.07 12:44Gazdaság

Az operatív törzs mai sajtótájékoztatójának egyik üzenete az volt, hogy nincs elegendő vakcina Magyarországon, az oltások tempóját a vakcinák mennyisége határozza meg. A fiatalok is kórházba kerülhetnek, náluk is súlyos lehet a betegség.

Müller: meghalt egy 8 hónapos, koronavírusos baba Magyarországon

Propeller
-
 21.04.08 14:28Belföld

 Magyarország a második az uniós oltási ranglistán. Miután a beoltottak száma kedden meghaladta a 2,5 milliót, szerdától megkezdődhetett a lépcsőzetes újraindítás – közölte Müller Cecília a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online tájékoztatóján.

30 perc „közös” mozgás a daganatos betegségek ellen

Népszava
-
 21.04.08 14:02Életmód

Bárki bármilyen sportágban - a járványügyi szabályok betartásával - részt vehet az eseményen.

Müller: meghalt egy koronavírusos csecsemő, de nem a Covid okozta a halálát

Magyarország a második az uniós oltási ranglistán. Miután a beoltottak száma kedden meghaladta a 2,5 milliót, szerdától megkezdődhetett a lépcsőzetes újraindítás – közölte Müller Cecília a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online tájékoztatóján. Hozzátette, már 2 608 084 fő kapta meg az első vakcinát. 1 077 947 ember…