A Magyar Nemzeti Médiaszövetség nyílt levelet írt a Hertha BSC vezérigazgatójának

Mandiner
-
 21.04.07 15:25Vélemény

Azt üzenik ezzel, hogy sokszínűségről szó sem lehet, s aki nem áll be a sorba, az minimális toleranciára sem számíthat – áll a Petry menesztésével kapcsolatos levélben.

8 kapcsolódó hír

Petry kirúgásán múlhat a Hertha bennmaradása? – Király Gábort kérdeztük a Hertha kapusedzői kérdéséről

Blikk
-
 21.04.07 13:41Foci

Hatalmas botrányt kavart a Petry Zsolt-interjú, amelynek az lett a következménye, hogy a Hertha magyar kapusedzőjének felmondták a szerződését. A szakember Gulácsi Péter szivárványos családokkal kapcsolatos megnyilvánulását kritizálta, majd élesen bírálta Európa migrációs politikáját, és a liberális nézeteket. A Herthánál kialakult helyzetről a…

Még mindig kérdés, ki lesz Petry Zsolt utódja

Infostart
-
 21.04.07 16:47Sport

A kapus is esélyes volt arra, hogy a kedden menesztett Petry Zsolt utódja legyen a Hertha BSC labdarúgócsapatának kapusedzői posztján, a Bundesliga mostani idényéből hátralévő hét mérkőzésre.

Nyílt levél a Hertha BSC vezérigazgatójának

Startlap
-
 21.04.07 17:34Sport

A Magyar Nemzeti Médiaszövetség szerint egyértelmű az üzenet: aki nem áll be a sorba, az minimális toleranciára sem számíthat.

Megtalálta Petry Zsolt utódját a Hertha

NB1
-
 21.04.08 14:38Foci

Hivatalos bejelentés.

Kocsis Máté: Ki kell állni Petry Zsolt mellett! - Szijjártó Péter Jourovának

Gondola
-
 21.04.07 19:19Belföld

Kocsis Máté hivatalos Facebook-oldalán állt ki Petry Zsolt mellett, akit kedden egy migrációval kapcsolatos véleménye miatt távolított el kapusedzői állásából a Hertha BSC. A Fidesz frakcióvezetője szerint elfogadhatatlan, hogy nem a tudás és a képesség számít, hanem az idióta liberális propaganda feltétel nélküli kiszolgálása – olvasható a…

Hertha: az egyik szurkolói csoport együttérez Petryvel

NSO
-
 21.04.07 17:18Foci

A Hertha egyik meghatározó szurkolói csoportja, a Hertha BSC Ostkurve egy kerítésre kifeszített molinó fotójával fejezte ki együttérzését a labdarúgócsapat kedden menesztett kapusedzőjével: „Zsolt Petry – herthás, mint mi” üzeni a csoport Instagram-sztorijában megjelenített felirat.

Védhetetlen

Magyar Hírlap
-
 21.04.08 04:48Vélemény

Fricska. Kedves épeszű honfitársaim, ne tiltakozzanak, ne döbbenjenek meg azon, hogy az egykoron Európa-szerte elismert futballkapust, Petry Zsoltot megalázó módon, azonnali hatállyal kirúgták a német Hertha BSC kapusedzői posztjáról.

A Bild szerint Király Gábor lehet Petry utódja a Herthánál

Sportrajongó
-
 21.04.07 15:22Sport

Sajtóinformáció szerint Király Gábor is esélyes arra, hogy a kedden menesztett Petry Zsolt utódja legyen a Hertha BSC labdarúgócsapatának kapusedzői posztján, a Bundesliga mostani idényéből hátralévő hét mérkőzésre.