Nagyon hamar újabb vakcina érkezhet a koronavírus ellen

BorsOnline
-
 21.04.06 19:10Egészség

Az eddigi eredmények alapján a cég úgy döntött, hogy a legnagyobb dózissal folytatja a klinikai tesztelést a harmadik fázisban, emellett további kísérleteket is folytatnak.

5 kapcsolódó hír

Francia koronavírus-vakcinát kezdhetnek tesztelni még ebben a hónapban

Portfolio
-
 21.04.06 14:21Gazdaság

Kedvező eredményeket közölt a francia gyógyszergyártó, a Valneva a koronavírus-vakcinája fejlesztéseivel kapcsolatban a klinikai tesztek korai fázisában, így a tervek szerint már ebben a hónapban elindulhatnak a nagymintás hármas fázisú vizsgálatok – írja a Reuters. A hírre több mint 3 százalékos pluszba ugrott a részvények árfolyama.

Újabb vakcina a láthatáron

Index
-
 21.04.06 18:08Külföld

A klinikai tesztelés harmadik fázisára készül a francia gyógyszercég.

Az itthon lesajnált „kínai” technológiával készül a franciák koronavírus elleni új vakcinája

Azonnali
-
 21.04.07 07:20Vélemény

Bár a Valneva-vakcinát érintő klinikai vizsgálatok harmadik, tömeges fázisa még hátra van, az eredmények biztatóak, és a leölt vírust tartalmazó technológia megítélésének is jót tesznek. Letoha Tamás magyarázza el az Azonnalinak, mit kell róla tudni, és mikor kezdhetnek el oltani a franciák oltásával.

Hamarosan ezt is kaphatjuk – küszöbön egy újabb koronavírus vakcina engedélyezése

Nuus
-
 21.04.07 11:21Egészség

A Valneva francia gyógyszercég saját fejlesztésű, koronavírus elleni vakcinájának második klinikai teszt fázisa kiváló eredményt hozott.

Jó hír: új oltóanyag készül a franciáknál, Európa is kap belőle

Indirekt
-
 21.04.06 19:40Színes

Kedvező eredményekről számolt be a Valneva francia gyógyszercég az általa fejlesztett, koronavírus elleni vakcina klinikai tesztelésének második szakasza után. Olyannyira, hogy nyáron már indítaná a harmadik fázist – írja az Index.  A VLA2001 nevű, kétkomponensű vakcina elölt vírust tartalmaz. A cég szerint  minden tesztalanynál…