Izgalmasnak tűnik a Lexus villanytanulmánya

Vezess
-
 21.03.30 18:37Autó-motor

Az LF-Z Electrified nem csak akkumulátoros elektromos hajtáslánca miatt érdekes: a modell formailag is új korszakot szeretne nyitni a Lexus életében. Kár, hogy műszaki adatokat – sőt, szinte semmilyen érdemi információt – nem osztottak meg.

5 kapcsolódó hír

Íme az LZ-Electrified: a Lexus új korszakának víziója és előhírnöke

Márkamonitor
-
 21.03.31 07:35Autó-motor

Az Európában mintegy 98%-ban környezetbarát és praktikus öntöltő hibrid elektromos autókat értékesítő Lexus ma tartotta az LF-Z Electrified koncepció világpremierjét: az akkumulátoros elektromos tanulmányautó megmutatja a Lexus márka jövőképét, és a vállalat villamosítással kapcsolatos terveit. Mindez előhírnöke annak, hogy a  Lexus…

Ma mutatkozott meg a világnak a Lexus LF-Z Electrified koncepció autó

Autósfórum
-
 21.03.30 21:09Autó-motor

Az Európában mintegy 98%-ban környezetbarát és praktikus öntöltő hibrid elektromos autókat értékesítő Lexus ma tartotta az LF-Z Electrified koncepció világpremierjét: az akkumulátoros elektromos tanulmányautó megmutatja a Lexus márka jövőképét, és a vállalat villamosítással kapcsolatos terveit.

A Lexus bemutatta a LF-Z Electrified koncepcióját

e-cars.hu
-
 21.03.30 15:18Autó-motor

A Lexus LF-Z Electrified koncepció világpremierjét: az akkumulátoros elektromos tanulmányautó megmutatja a Lexus márka jövőképét, és a vállalat villamosítással kapcsolatos terveit.

Íme a Lexus új korszakának előhírnöke

Autóblog
-
 21.03.30 18:15Autó-motor

A Lexus bemutatta az LF-Z Electrified elektromos hajtású tanulmányautót, amely megmutatja a Lexus márka jövőképét, és a vállalat villamosítással kapcsolatos terveit.

Íme az LF-Z Electrified: a Lexus új korszakának víziója és előhírnöke

Formula
-
 21.03.30 12:42Autó-motor

Az Európában mintegy 98%-ban környezetbarát és praktikus öntöltő hibrid elektromos autókat értékesítő Lexus ma tartotta az LF-Z Electrified koncepció világpremierjét: az akkumulátoros elektromos tanulmányautó megmutatja a Lexus márka jövőképét, és a vállalat villamosítással kapcsolatos terveit. Mindez előhírnöke annak, hogy a Lexus…