Fontos információ a várandósoknak: ezeket kell magukkal vinniük az oltásra

BorsOnline
-
 21.03.30 10:10Egészség

Megkezdődött a szoptatós anyukák és kismamák soron kívüli oltása. A Ripost most összegyűjtötte, hogyan lehet jelentkezni, és mit kell vinni az oltáshoz. Íme a vakcina kisokos terheseknek.

5 kapcsolódó hír

Nagy a káosz a kismamák oltása körül: a háziorvos feladata lenne ezt soron kívül biztosítani, ám nem mindenki kapott ut…

Blikk
-
 21.03.30 21:53Belföld

Nagy a káosz a kismamák és szoptató anyukák oltása körül: bár az operatív törzs szerint a háziorvosok feladata a várandós és szoptató nők soron kívüli oltásáról gondoskodni, egyes körzetek orvosai nem kaptak erre vonatkozó tájékoztatást.

Koronavírus: halasztják a szoptatós kismamák oltását

HáziPatika
-
 21.03.29 10:34Egészség

Információink szerint szoptatós anyukákat egyelőre mégsem oltanak a Semmelweis Egyetem (SE) oltópontjain sem.

Itt vannak az első eredmények a kismamák koronavírus elleni oltásáról

Ripost
-
 21.03.29 22:10Belföld

Hazánkban is elkezdték oltani a kismamákat és szoptatós anyukákat. Most azonban megérkeztek az első eredmények az oltás hatásáról.

Szigorították a kismamák oltását a szombati tapasztalatok után

Szabad Európa
-
 21.03.30 08:39Belföld

Közzétették, milyen igazolást és dokumentumokat kell magukkal vinniük a várandósoknak ahhoz, hogy megkaphassák a koronavírus elleni oltást. Szombaton a Semmelweis Egyetem több oltópontján is kígyózó sorok alakultak ki, egy nappal azután, hogy bejelentették, a kismamák is oltakozhatnak. 

A háziorvosoktól kell időpontot kérniük az oltásra a kismamáknak

RTL Klub
-
 21.03.30 18:18Bulvár

A háziorvosoktól kell időpontot kérniük a kismamáknak és szoptatós anyukáknak a koronavírus elleni védőoltásra – ez derült ki ma az Operatív Törzs tájékoztatóján. Vagy a háziorvosi rendelőben vagy kórházi oltóponton kaphatják meg az oltást. Az RTL Híradónak nyilatkozott egy háziorvos, aki holnap már vakcinát is kap is az oltásukhoz. Szerinte…